insallah sorunlariniz hemen hallolur. temennim bu. ben de istiyrm. isteyen herkese de nasip etsin Allah insBiz once esimin degerlerine baktirdik. O sonuclarla kadin doğuma gittik. Adetin 3.günü muayene edip hormon testlerine bakıldı. Ayni zamanda rahim filmi de istedi. Bu 3 sonuca bakıp ona gore tedaviye başladık. Çünkü hem esimde hem bende problem çıktı. Once onlari halletmeye calisicaz insaallah. Sonra da aşılama yapariz dedi dr.belli bir süre olmayinca beklemiyorlar sanırım hemen aşılama diyorlar.
devlet hastanesi jinekolog bolumu mu acaba?Biz once esimin degerlerine baktirdik. O sonuclarla kadin doğuma gittik. Adetin 3.günü muayene edip hormon testlerine bakıldı. Ayni zamanda rahim filmi de istedi. Bu 3 sonuca bakıp ona gore tedaviye başladık. Çünkü hem esimde hem bende problem çıktı. Once onlari halletmeye calisicaz insaallah. Sonra da aşılama yapariz dedi dr.belli bir süre olmayinca beklemiyorlar sanırım hemen aşılama diyorlar.
devlet hastanesinin jinekolog bolumu uygun olur mu acaba? anladigim kadariyla esim icin de ayni bolum yonlendirecek sanirim.Jinekologa gidip durumu izah edin,o sizi yönlendirecektir zaten. Hormonlara bakılır,belki tembellik vardır yumurtlama olmasi için bi tedavi uygular. Eger sorun yoksa eşiniz spermiogram çektirir
Amin.insaallah hepimizin.insallah sorunlariniz hemen hallolur. temennim bu. ben de istiyrm. isteyen herkese de nasip etsin Allah ins
once esimin mi gitmesi gerekiyor yaniAmin.insaallah hepimizin.
Esinizin üroloji bolumune gitmesi gerekli önce. O elle muayene edip spermiyogram testi isteyecektir. Siz de onun sonuclariyla beraber kadin doğum doktoruna gidersiniz. Devlet hastanesi yada özel. Durumunuz hangisine uygunsa.
Yani sen bilirsin tabi istersen once sen git bilgilenmek amaciyla ama benim doktorum benimkileri degerlendirirken esimin sonuclarini da istedi. Vakit kaybetmemek adina ikiniz beraber baslayabilirsiniz. Sakin stres yapma rahat ol. Benim.strestenmi bilmem prolaktin hormonum yuksek çıktı ilaca basladim. Stresle cabuk yukselen bir hormonmus ve yuksekligi gebe kalmayi zorlastiriyor.once esimin mi gitmesi gerekiyor yaniben once kendim giderim diyordum uff simdiden kalbim sıkıstı...
cok tesekkur ederim. esimle bunlari 2 3 ay once konusmustuk. uzme kendini eger olmuyorsa neyse gereken yapariz demisti. simdi tekrar bu mevzuyu acma vakti. 18 martta tam 1 yil olacak..Yani sen bilirsin tabi istersen once sen git bilgilenmek amaciyla ama benim doktorum benimkileri degerlendirirken esimin sonuclarini da istedi. Vakit kaybetmemek adina ikiniz beraber baslayabilirsiniz. Sakin stres yapma rahat ol. Benim.strestenmi bilmem prolaktin hormonum yuksek çıktı ilaca basladim. Stresle cabuk yukselen bir hormonmus ve yuksekligi gebe kalmayi zorlastiriyor.
Birde adetin 3.gün ü git. Baska zaman gidersen şimdi git 3.gunu gel diyebilir vakit kaybetmemis olursun.
Allah yardımcınız olsun.insaallah herşey yolundadir ugrastirmaz.sizi fazla..cok tesekkur ederim. esimle bunlari 2 3 ay once konusmustuk. uzme kendini eger olmuyorsa neyse gereken yapariz demisti. simdi tekrar bu mevzuyu acma vakti. 18 martta tam 1 yil olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?