1 yılda ideal bedene.. gün gün ilerliyorum.

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
39
Merhabalar

Bugün idol edindiğim bir kadının canlı yayınını izlerken bazı şeyler dank etti.
Anladım ki çok aceleciymisim, kısa zamanda kilo verme sevdasından hep tökezlemişim. Hayat tarzımı ve beslenme biçimimi zoraki değiştirerek zayıflamaya çalışmış ve çok yorulmuşum.
Kendime ayda 3 kilo verme hedefi koydum ve baktım ki 10 ay gibi bir sürede finishe varıyorum yine de acele etmemek adına 1 yıl hedefi koydum sıkılmadan ve bazı kurallara uyarak rahat rahat zayıflamaya niyet ettim. Bugün daha doğrusu akşam üstü anı bir kararla başladım:KK70: ve bugünü Allah'ın izniyle 365 günümün ilk günü ilan ettim hayırlısı diyelimHoppa

Zirve. 20.09.2017 108.1
5 temmuz 2018 97.3
10 temmuz 2018 96.1
20 temmuz 2018 ?

Son düzenleme:
1. GÜN

Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
7-8 zeytin
1.5 kk peynir
Domates
Satalik

Öğlen 14
3 tane browni kurabiye
1 dilim kadayifli muhallebi
( bunları yedikten sonra zararın neresinden dönersem kardır dedim ve basladim:))

Başka da birşey yemedim bütün gün 1 fincan sütlü kahve içtim acikinca 2 lt su içtim böylece günü kapattim

2. GÜN

9.30 kahvaltım

Tavada peynirli 2 yumurta
2 dilim ekmek
Domates
9 zeytin

2. GÜN AKŞAM

16.15
1.5 tabak köfteli nohut yemeği
1 büyük kase yoğurt çorbası
3-4 çatal karpuz

Bugün de dükkanı kapattık çok şükür. Acıkırsam sütlü kahve içerim. Su içemiyorum şimdi. 1.5 lt içtikten sonra belediye anons yaptı içme suyuna kanalizasyon suyu bulaşmış:kusmuk: içtiklerimiz de kâr kaldı yanımıza:işsiz:

3.GÜN
Günaydın
Sehirdisina çıktık yoldayım elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışacağım inşallah

Sabah 9.30
Tavada yumurta
1 kaşık lor peyniri
Yarim dilim beyaz peynir

3. GÜN

13.30 1 Avuç ceviz (yol çok aciktiriyor yaw :KK53:)

Merhabalar

Bugün idol edindiğim bir kadının canlı yayınını izlerken bazı şeyler dank etti.
Anladım ki çok aceleciymisim, kısa zamanda kilo verme sevdasından hep tökezlemişim. Hayat tarzımı ve beslenme biçimimi zoraki değiştirerek zayıflamaya çalışmış ve çok yorulmuşum.
Kendime ayda 3 kilo verme hedefi koydum ve baktım ki 10 ay gibi bir sürede finishe varıyorum yine de acele etmemek adına 1 yıl hedefi koydum sıkılmadan ve bazı kurallara uyarak rahat rahat zayıflamaya niyet ettim. Bugün daha doğrusu akşam üstü anı bir kararla başladım:KK70: ve bugünü Allah'ın izniyle 365 günümün ilk günü ilan ettim hayırlısı diyelimHoppa

Zirve. 20.09.2017 108.1
5 temmuz 2018 97.3
15 temmuz 2018 ?
hadi hayırlı uğurlu olsun.. kendini sevip kendine önem vermeye niyet etmişsin acele edip hopp diye zayıflama niyetin de yok kesin şimdiden sana başarmış gözüyle bakıyorum hadii gazan mübarek olsun :KK54:

Günaydınnn bugün eve dönüş var:KK54: yola çıktık 10 saat sürüyor yol ortalama. Orda olduğum 2 gün içinde yediklerimi yazamadım ama ekmek yememeye dikkat ettim. Akşam evde olurum. Evde daha düzenli olurum.
Sabah yarim dilim ekmekle 1 çatal kahvaltılıklardan aldım. Istahim kontrollü en azından buna seviniyorum:halay:

hadi hayırlı uğurlu olsun.. kendini sevip kendine önem vermeye niyet etmişsin acele edip hopp diye zayıflama niyetin de yok kesin şimdiden sana başarmış gözüyle bakıyorum hadii gazan mübarek olsun :KK54:
Evet canim bu farkindalikla zayiflayacagima olan inancim tam. Teşekkür ederim:KK68:

Günaydınnn:KK25:
Önceki akşam şehir dışından döndük dün de köye gittik. Bugün yeni yeni kendime gelebiliyorum. Başladığım günden bu yana gayet dengeli beslenmeye çalıştım zararlı şeyler varsa bile az yiyerek başka şeylerden kisarak dengeledim. Bugün tartıldım 96.1 kiloya indim. Eşimde bugün kilo vermişsin süzülmüşsün farkettin mi? dedi. Sevindim ama şımarmaya gerek yok daha yolun başındayım:super:

7.GÜN

Kahvaltım 9.30
Menemen
3 dilim ekmek
2 dolu kaşık Yoğurt
4 çatal kavun

7.GÜN

Kahvaltım 9.30
Menemen
3 dilim ekmek
2 dolu kaşık Yoğurt
4 çatal kavun

16
Ortalama 1 tabak karalahana sarması
1 kase yoğurt çorbası
Yarim patatesi tavada kavurdum ( cilt bakımı için suyu lazımdı posasını da böyle yiyeyim yazık olmasın dedim :) )

Yukardaki benim son öğünüm olacaktı ama 19 gibi 5 tane dolma daha yedim:sus:

8. GÜN

09 kahvalti
2 Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
Çay kaşığının ucuyla tereyağı ve bal
2 dilim ekmek (esmer)

14
Ölçülü bir tabak karalahana dolması
Yoğurt

17.30