1 yıldan fazladır bebeği tarafından bekletilen bahtsız :) anneler toplanın

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
kızlar benim 16 ay olcak artık. hala bekletiyor benim yaramaz :) eşimde kızıyor bir gelin sorcam ben ona diye (inş. gelir tabi).

ya benim şansım mı şanssızlığım mıdır , tembelliğim midir nedir anlamadım bir türlü tedaviye bile başlayamadım doğru dürüst. desteğe, paylaşmaya, konuşmaya ihtiyacım var. burda toplanalım istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
galiba benim bebeğim de anası babası gibi tembel. ve anası gibi geç kalan biri. 15 ay oluyor ne doğru düzgün tedaviye başladım , ne bişi yedim içtim. bu ay artık bişiler deneyim diyorum. rahim filmi çektiremicem bu ay. önümüzdeki aya kaldı. alternatif tıptan faydalanayım diyorum

tembel bir yapım olduğu için buraya yazcam yaptıklarımı. umurım gün gün yaparım aksatmam.

1) ilk doktorum pko var yumurta oluşmamış demişti. sonrakiler bundan bahsetmedi. bir doktorum da pko un ileri seviye değil dedi. ama yine de yumurtalarımda sorun vardır diye düşünerek çörek otu yiyeceğim. adetin 2. günü başlamak lzımmış ama ben 5. günü başladım. balla tadı çok kötü o yüzden dişlerimle ezerek yiyorum. adetimin 7. günü bugün. hergün 1 çay kaşığı yicem.

2) yine yumurta için kuru incir kürü yapcam. mevcut tarifin yarısını yapmayı düşünüyorum. hem çörek otu yiyorum hemde incir kürünün fazlası da iyi değilmiş forumlardan okuduğum kadarıyla.

3)tüplerimde tıkjanıklık olabilir. genelde bende hep akıntı oluyor. ne zaman doktora gitsem fitil veriordu. genelde idrar yolu iltihabımda çok. bununla ilgili elma yağını duydum bugünç bügün alamayacağım için yarın başlamayı düşünüyorum. hala araştırmaya devam ediyorum bunu. 3 gün yapcam bunu.

4) maydanoz süt buharı yapcam. idrar yolları iltihabına da çok iyi geliyormuş. 5 gün sonra bunu yapmayı düşünüyorum.

5) herşeyi çok karıştımış olcam ama napimmmm. ha birde bu akşam meryem suresine başlıyacağım.

tatlım kendine niye bahtsız diyorsun ki. bu daha fazla üzülmene yol açmaz mı? bizim de olmuyor ama Allah bilir olması mı yoksa olmaması mı bahtsızlık....canım benim inşallah bir gün olur da kucağımıza alırız

onu şaka olarak yazdım ya. :) niye bahtsız olalım değiliz tabi

1gün (sat 7). 1 çay kaşığına yakın çörek otu yendi. incir kürü yapılmadı. sabaha bırakıldı. meryem suresi dinlendi internetten.

1gün (sat 7). 1 çay kaşığına yakın çörek otu yendi. incir kürü yapılmadı. sabaha bırakıldı. meryem suresi dinlendi internetten.

Seninle ayni derdden muzdariplerden biriyim bende..evet 12ay oldu tam gelmiyor bizim kereta..evet bende bazen kendimi bu konuda bahtsiz his eidyorum, aglamakli oluyorum ama sabirli olmayiliz..bende de hafif pko cikdi, onu corekotu , ilac, balkabagi, falandir filandir.bakdimki olmuyor, yumurtalarim ilacsiz buyumuyordu, bende tedavi olmadan bi oyreyeim once bu tupler kapalimi acikmi..kapaliysa bosu bosuna ilac almayayim diye..rahim filmi cekildim cok sukur acik cikdi..ama simdi tedavi etmedim kendimi..burakdim biraz vucudumu dinlenmeye, ramazadan sonra belki . kismet..insalallah hic gerek kalmazz umuduyla...

ben daha rahim filmi çektiremedim. bu ay kendi kendime bişiler yapayım diyorum. belki rahim filmine gerek kalmaz. onu çektirmek de zor. hayırlısı. bahtsız dediğime bakma. üzülüyorum biraz ama yine de hayırlı ise hyırlı zamanda gelsin die dua ediyorum. gelceği vakti biliodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…