1 yıldan sonra burunda değişme olur mu?

lululu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
224
0
116
Merhaba Dr Bey,

Toplamda 5 defa rinoplasty oldum ve 3 dr değiştirdim. Şu an 11. ayımdayım ve burnum tam istediğim gibi. Daha önceki sorunum ameliyat olduktan sonra burnumda kemer kalmasıydı ve 2 ay içinde bariz şekilde belli oluyordu. Son ameliyatımda her şey pozitif, şekli bile değişti daha oyuk oldu ve çok mutluyum. Peki estetik burnun ömrü var mı? Bir yerde 10 yıl diye duymuştum ? Bazı insanlarda da sonradan kemer oluşuyor. Bunun sebebi nedir? Geçenlerde TV de 3 yıl önce revizyon ameliyat olmuş bir ünlünün burnunda kemer oluştuğunu gördüm. İlk zamanlarda revizyondan sonra burnu hokka gibi harikaydı. Acaba benimkinin hala kendiliğinden değişebilme ihtimali var mı? 30- 40 yıl problemsiz bir şekilde güzel burna sahip olanlar var mı?
Teşekkürler

İyi yapılmış bir burunun tekrar ameliyata ihtiyacı olmaz. Tabi bazı istisna durumlar olabilir ama genelde gerek olmaz. Fakat yerçekimi, yaşlanma veya çok fazla kilo alıp kilo verme denilen gerçek devar. Mutlaka mutlaka bunlar görüntünüzü etkiler. Normal şartlarda bir burnun oturması 6 ila 12 ay arasında olur. Bu zamana kadar herhangi bir değişiklik olmadıysa bundan sonrasında da değişiklik olmaihtimali azdır. Ama her zaman söylerim tıpta 2 kere 2 her daim 4 etmez..

Back