1 yıldır davam devam edıyor?

HawinDerin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
5
0
16
Bolu
evlilik dolayısıyla işten istıfa ettim tazminatımı ödemediler..dava actım.bu sefer sadece tazmınatmı degıl mesaılerımı bayram ve hafta sonu calışmalarımı anlıycagınız 5 yıl boyuna odemlerı gereken hersey ıcın dava actım. gecen ay davam bılır kısıden geldı fakat bılır kısı eksık hesaplamıs dıyor avukatım...tekrar hesaplaması ıcın dılekce verecekmıs.avaukatım baska sehırde ben baska sehırdeyım dosyayıda gormedım sızce bu dogrumudur..yanı bılır kısı yanlış hesaplamış olabılırmı? ve oyleyse nasıl duzeltılecek bu durum?ve dosyamı kendım nasıl gorebılırım?

dosyanı avukatından isteyecen faxlasın sana bir nüsha. hata yapmalarını ben pek zannetmiyorum ama olmayacak diye bir kaide yok. bir dilekçe vecen sadece tekrar hesaplanması için ksik gördüğün konularda o kadar

Davanızın hangi yer mahkemesinde görüldüğünü yazmamışsınız; Eğer yazmış olsaydınız süre konusunda daha isabetli tahminde bulunmamız mümkün olabilirdi. Ancak şunu belirmek isterim ki Türkiye ortalamasında iş davaları 1 - 2 yıl arasında sürer. Eğer avukatınız bilirkişi tazminatları eksik hesaplamış diye rapora itiraz etmişse sizin lehinize hareket etmiş demektir. Şu halde ortalamaya göre davanız 2-5 ay daha sürebilir. Umarım hakkınızı alırsınız..

Back
X