1.yıldönümümüzde erkek arkadaşıma unutamayacağı sürpriz

yapma elin erkeklerı el üstünde tutuo valla bizde salak gibi kendımızı parçalıoz yapma kız valla ben yapmıcam vazgeçtim

mutlu hatuncuk ben seni evli sanıyodum daha öncede karşılaşmıştık. o gün gelince yazarsın burdan ne yaptığını öküzcüğünün :52:

aman yok canım ne evlisi:53::53:
Benim öküzüm özel gün özürlüsü:52:
Normalde yapar özel günlere önem vermez :27:
Doğum günüm 3 ekimde hediyemi sabah almıştı bide bunu övünerek anlatır:47:

kızlar siz konusun ben cıkıyore arkadaşıma gıdeyım biraz kızın kafasını şişireyim zaten o da dertlı ağlaşıp dururuoz hepinizi cok öpüyorum gece dönerım canlarım

aman yok canım ne evlisi:53::53:
Benim öküzüm özel gün özürlüsü:52:
Normalde yapar özel günlere önem vermez :27:
Doğum günüm 3 ekimde hediyemi sabah almıştı bide bunu övünerek anlatır:47:

ay aynı benim öküzcük:27: oda yanıma gelirken yetiştirmeye çalşırı bide tele bile bakamaz son dk almaya çalışır oda alırsa hee herzaman almıyo :27: allahım hayvanları çok severim ama 2 ayaklı öküzleri değil onada diyorum zatenn lanet olsun içimdeki hayvan sevgisine diye:52::52::52:

ay aynı benim öküzcük:27: oda yanıma gelirken yetiştirmeye çalşırı bide tele bile bakamaz son dk almaya çalışır oda alırsa hee herzaman almıyo :27: allahım hayvanları çok severim ama 2 ayaklı öküzleri değil onada diyorum zatenn lanet olsun içimdeki hayvan sevgisine diye:52::52::52:

Valla 2 ay var ona dedim yakında canın çok yanıcak bu defa kork benden:47:
Hiç beklediğim anlarda yapıyor onada ben gıcık oluyorum:9:

meraba canım bence kendi ellerinle yaptıgın yaglı boya bir resim olabilir. ya da kocaman bir kutunun icini kücük size özel hediyelerle doldurabilirsin. :)

Back
X