1 yıllığına yurtdışına gidiyorum...

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
merhaba arkadaşlar konunun başlığından anlaşıldığı gibi 1 yıl amerikada olucam 2 senelik bi ilişkimiz var ama cidden cok yıpranmış bi ilişki uzun ayrılık dönemlerimiz oldu ben ondan kopmak istesem bile o benim peşimi bırakmadı. ve şimdide hala peşimde iyi olduğumuzda iyiyiz ama kendisi cok kaprisli bi insan en ufak şeye tavır alabilen bi insan. açıkcası ona karşı cok soğudum ben artık eskisi gibi heyecan bile duymuyorum ona karşı.ve 1 sene yokum dün gece görüntülü konuşurken birden kamerada ağlamaya başladı ama benim içimde bi üzüntü bile oluşmadı onu öyle görürken. eskiden tek bi damla gözyaşında içim acırdı artık oda yok. hislerim duygularım karmakarışık türkiyede son 1 ayım kaldı. hiç bilmediğim bi yere gidiyorum bunlarında korkusu var. ben bu ilişkiyi tamamen bitirmek istiyorum arkadaşlar gitmeden önce. fakat bunu nasıl gerçekleştiricem inanın bilmiyorum. aklım karmakarışık yanlış mı yapıyorum onuda bilmiyorum. sizin düşünceleriniz neler cidden merak ediyorum. zamanınızı ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim :18:

Seninle olmak istemiyorum artık, hislerim tükendi gibi şeyler söylersin. Konuşarak bitirilir. Başka ne olsun ...
Ve bence kesinlikle onu sevmiyorsun. Git orada kafan rahat bir şekilde yaşa 1 yıl. Arkana bakma.
Ağlamaları sızlamaları kafana takma. İçin rahat olsun.
Kaprisli insanlar çok yıpratıcıdır. Bir de bebeler gibi tavır alıyormuş ... Hiç çekilmez.
En doğru kararı almışsın.

evet zaten çok sorunlarımız vardı zamanında cok ezdirdim kendimi ona ben. şiddet girdi işin içine küfür girdi.. şimdiye kadar sürdürerek cok bile yaptım

Hmm ben şimdi hatırladım seni. Avatarı değiştirmişsin diye anlamadım.
Daha önce açtığın konularda da ayrıl demişti herkes, sevgilin feciydi sen de oldukça saf. :/
Ama kimseyi dinlemeyip devam etmiştin yine ilişkiye. Yine aynı tas aynı hamam anlaşılan.

onu sevmıyorsun bence bıran once ayrılmalısın bılıyorum zor oldugunu ama belkı onun senden ayrılmasını saglayabılırsın ? ben oyle yapmıstım :)

evet zaten çok sorunlarımız vardı zamanında cok ezdirdim kendimi ona ben. şiddet girdi işin içine küfür girdi.. şimdiye kadar sürdürerek cok bile yaptım

şu süründürme yi nasıl başadığını banada anlatır mısın canım? senın ki gibi benım de basımda bi dana varda !!!

Git arkadasım yürürse oradan da yürür ilişki 1 yıl zaten alışana kadar dönecekisn geri bende gittim geldim

ilişkiniz çoktan bitmiş. tek yapman gereken bnu ona söylemek.

dürüst ol. eskisi gibi hssedemiyorm de. bunun geri dönüşü olmadığını anlamasını sağlamaya çalış. en ufak bir umut kırıntısı kalırsa peşinibırakmaz çnkü. kararlı olman gerek.

canım , o zamanında ben sustukça tepeme cıkardı.ama ne zamanki böyle soğuk oldum yaklaşmadım şimdi hep peşimde istemiyorum desem bile gitmiyo..

evet haklısın da biraz psikopat bu insan. annenin iş yerine giderim benden ayrılırsan kendimi affettirmeye çalışırım diyo bende bunu kesinlikle istemiyorum bu yüzden korkuyorum biraz açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…