- 19 Ağustos 2010
- 549
- 68
- 318
merhaba arkadaşlar konunun başlığından anlaşıldığı gibi 1 yıl amerikada olucam 2 senelik bi ilişkimiz var ama cidden cok yıpranmış bi ilişki uzun ayrılık dönemlerimiz oldu ben ondan kopmak istesem bile o benim peşimi bırakmadı. ve şimdide hala peşimde iyi olduğumuzda iyiyiz ama kendisi cok kaprisli bi insan en ufak şeye tavır alabilen bi insan. açıkcası ona karşı cok soğudum ben artık eskisi gibi heyecan bile duymuyorum ona karşı.ve 1 sene yokum dün gece görüntülü konuşurken birden kamerada ağlamaya başladı ama benim içimde bi üzüntü bile oluşmadı onu öyle görürken. eskiden tek bi damla gözyaşında içim acırdı artık oda yok. hislerim duygularım karmakarışık türkiyede son 1 ayım kaldı. hiç bilmediğim bi yere gidiyorum bunlarında korkusu var. ben bu ilişkiyi tamamen bitirmek istiyorum arkadaşlar gitmeden önce. fakat bunu nasıl gerçekleştiricem inanın bilmiyorum. aklım karmakarışık yanlış mı yapıyorum onuda bilmiyorum. sizin düşünceleriniz neler cidden merak ediyorum. zamanınızı ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim :18: