10-15 gün içinde karın germe ve liopaya girecek arkadaşar????

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.389
3.518
133
ameliyatıma 15 gün var 2 -3 gündür sigarayı 1 paketten 5 edüşürmüştüm dün eşimle kavga ettik yine 1 paket içtim.Bugünden itibaren tek 1 tane agzıma koymıyacagıma söz verdim inşallah beni etkilemez.Cünkü Dktrlar en az 3 hafta önce bırakın diyor :(

bende öyle ameliyattan korkmuyorda değilim özellikle anestezi
Aslında ben sadece anestezi den korkuyorum sanırım.. ailem motive etmeye çalışıyor uyudun uyandın bitecek diye ama insan yattığı zaman uzun uzuna düşünüyor ve çok tedirgin oluyor. Ama geri dönmek istemiyorum da.. bir daha bu cesareti bulamam kendim de

Aslında ben sadece anestezi den korkuyorum sanırım.. ailem motive etmeye çalışıyor uyudun uyandın bitecek diye ama insan yattığı zaman uzun uzuna düşünüyor ve çok tedirgin oluyor. Ama geri dönmek istemiyorum da.. bir daha bu cesareti bulamam kendim de
ben bir defa sezeryan oldugumdaan senden daha cesaretliyim.Ama bende böyle göbelek gezmek istemiyorum artık.

risk durumu orda çıkardı zaten korkma.
Yarın son görüşmemiz var Doktorla kan verdim salı günü, daha öncesinde de tüp mide ameliyatı olmuştum zaten onda da 6 saat anestezi almıştım onda daha kapsamlı akciğer, vs vs kontrollerine girmiştim. Bu doktorum kan değerlerin önemli bizim için dedi, yarın da son görüşmemiz var. Belki ameliyat sabahı gene bi kontrole sokar diye düşünüyorum ama bakalım..

Yarın son görüşmemiz var Doktorla kan verdim salı günü, daha öncesinde de tüp mide ameliyatı olmuştum zaten onda da 6 saat anestezi almıştım onda daha kapsamlı akciğer, vs vs kontrollerine girmiştim. Bu doktorum kan değerlerin önemli bizim için dedi, yarın da son görüşmemiz var. Belki ameliyat sabahı gene bi kontrole sokar diye düşünüyorum ama bakalım..
g..olsun bebişim korkma allah kerim

Back
X