arkadaşlar benim de bir sorum olacak lütfen cevaplayın. 16 mayıs perşembe günü doktora gittim. bana 3 hafta sonra gel dedi. yalnız ben 3 hafta sonra 2li tarama testini kaçırmış olmuyor muyum???
bu arada 2li tarama testi yaptırmış olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi??? lütfen cevaplayın arkadaşlar eminim aynı durumda başka hamişler de vardır...
arkadaşlar benim de bir sorum olacak lütfen cevaplayın. 16 mayıs perşembe günü doktora gittim. bana 3 hafta sonra gel dedi. yalnız ben 3 hafta sonra 2li tarama testini kaçırmış olmuyor muyum???
bu arada 2li tarama testi yaptırmış olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi??? lütfen cevaplayın arkadaşlar eminim aynı durumda başka hamişler de vardır...
tatlım öncelikle hayırlı olsun bende 9 haftalığım doktorum 11 haziran randevu verdi ikili test için yani 12 haftalık oluyorum ama bildiğim kadarıyla 14. haftaya kadar ikili test yaptırılabiliyor..
tatlım öncelikle hayırlı olsun bende 9 haftalığım doktorum 11 haziran randevu verdi ikili test için yani 12 haftalık oluyorum ama bildiğim kadarıyla 14. haftaya kadar ikili test yaptırılabiliyor..
teşekkür ederim canım senin bebeğin de hayırlı olsun :)
peki sağlık ocağı ya da devlet hastanesi yapıyor mu acaba bilgin var mı? benim doktor burada çok popüler ama ağzından laf kerpetenle alınıyor maalesef. dışarıda yaptırırsın falan mı demişti acaba :SS
bende 10+3 ..doktor bana 11-14 arası 2li testi yaptır sonuçlarla gel dedi..ben de devlet hst.ne gidiyorum ama orda yapılmıyormuş bazı devlet hastaneleri yapıyor zeynep kamili araştırıyorum..bakalım
Kızlar merhaba bende 11+2 deyim . Gecen günlerde zeynep kamilde bir doktora gittim. 2li test için gün al dedi antenatal tanı polikliniğinden sıra almak gerekiyor ve bir yakınımdan bildiğim kadarıyla daha önce hastanede kaydınızın olması yani muayene Falan olmuş olmanız gerekiyor yoksa almıyorlar . Sıra almak için aradım ama tahmin edin ne oldu ? Sıra bulamadım. Bu gece 12 de 182den şansımı tekrar deneyeceğim . Yoksa özele gidicem sanırım .