evet haklisin saglik cok önemli bu yüzden iyilesip kilo vermeye kaldigim yerden devam etmek gerekiyor, ehhh bende bir haftaya kadar tam toparlamis olucam insallah :) gecmis olsun dilegin icin tesekkür ederimkacamaklar konusunda haklisin onlari bir cözüme kavustursan rahatlarsin.mesela ne kacamagi yapiyorsun? belki beraberce bir düzene sokabiliriz kacamak aliskanligini.kacamagi ne zaman yapiyorsun, neler kacamak senin icin? ve günde kac ögün yemek yiyorsun? bu sorularin cevaplari önemli güclü bir irade icin.merak etme,gercekten istiyorsan kilo vermeyi senden ancak kacan ve ucan kurtulur
![]()
Canım kaçamklarım nasıl oluyor şöyle öğretmenim arkadaşlar genelde okula birşeyler yapıp geliyor bir hayır diyorum iki hayır diyorum üçüncüsünde yiyorum çayı çok seviyorum yanında birşeyler atıştırıyorum tatlıyı çok seviyorum çoğu zaman hayır diyemiyorum çoğu zaman ortamdan uzaklaşıyorum arkadaşlarda tepki gösteriyor olumsuz konuşup motivasyononuzu bozmak istemem sadece neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz merak ediyorum yanımda kuru meyve götürmeye çalışıyorum ikiz kızlarım var sabah birlikte çıkıyoruz okulumun ana sınıfına gidiyorlar telaştan unutuyorum her zaman akşamdan da hazırlayamıyorum işte böyle bir düzen kurmalıyım ve devam ettirmeyim yoksa başka türlü kilo vermeyeceğim sanırım