Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2540610 Eki Görüntüle 2540612
karşıdan yukardan çektim fotoğrafta çıkmasa da sol tarafta kemik izleri de var burnumdan memnun değilim ikinciden de korkuyorum kızlar![]()
farkeden farkediyor inanın direk eğri bi tarafı çukur diyen var bide ben taktım aynada görüyorum sürekli patlıcan gibi birde dolgu sürekli yenilenme isticek ama değil mi?Dolgu ile kurtarılabilir gibi duruyor. Abartı yamukluk yok çünkü. Hafif eğim olan taraf dolgu ile doldurulursa daha düzgün görüntü olacaktır. Ki zaten siz söylemezseniz kim farkedecek?
çok teşekkür ederim. alçı çıktı böyleydi hala böyle. ödemler indi kemikler gözükmeye başladı burnumun şiş olan kısmında top gübi kemik yada kıkırdak var diğerinde yok ışıklı ortamlarda da o kemikler bariz belli bilmiyorum çok taktım
Arkadasim eğer nefes almanda aşırı bir sıkıntı yoksa olma derim. Benim bugün 4. Günüm ve cidden değmez diyorum keşke hiç yaptırmasaydım.
Benimde hemen hemen böyle kaldı makyajla kontür yapınca güzel duruyor çok takmıyorum beceriksiz doktorlar burun küçültecez diye çok fazla kıkırdak alıyorlar 3 boyutlu görüntüsü böyle oluyor daha büyük duruyor. Bazı doktorlar olan kıkırdakları şekillendirip ameliyat yapıyor keşke önceden bilseydim o şekilde ameliyat olmaya çalışırdım