10 ay zamanım var.. ACİL yardımınıza ihtiyacım var =(=(=(

celeron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
31
0
36
Yalova
psikolojim öyle bozukki.. size anlatamam.. 6 ay hap kullandım.. ve 10 tanede iğnenin sonucunda 60kilodan 80 kiloya cıktım.. sevgilim 5 aylık asker ve geldiğinde söz nişan falan derken iyice kafayı yicem bu kilolarla.. bu yüzden ben eski kilomdan bile daha aşağı inmek istiyorm.. ama bunu kendim için yapmak istiyorm.. bide sevgilime sürpriz olsun.. incecik beni görsün.. 10ay zamanım var.. kahrımdan ölücem galiba.. ben sizin desteklerinizi bekliyorm.. nolursunuz bana yardımcı olun.. etrafımdakiler sürekli bana diyor AAAAAAAA COK KİLO ALMIŞSIN.. ailemde hep dalga konusuyum zaten emine her şeyi yer ya o yer gibi espriler.. gülüp geçsemde içim kan ağlıyor.. ben her gece ağlamak istemiyorum artık.. sizin yardımlarınızı bekliyorm.. vE zayıfladıktan sonra fotoğraflarımı sizinle paylaşmak istiyorm

Son düzenleme:

tatlım bence senın aradıgın dıyet karatay dıyetı kesınlıkle baslamalısın ac kalmadan zayıflıyorsun

denicem hepsini denicem hemde.. bnde eski pantolonlarımın içine girmek istiyorm artık =(=(=(

denicem hepsini denicem hemde.. bnde eski pantolonlarımın içine girmek istiyorm artık =(=(=(

karatay dıyetı deneyımlerımız dıye topık var oraya gelk tatlım bende yenıyım orda ama arkadaslar cok guzel yonlendırıyorlar guzekl motıve oluyor

şimdi hepsini bi kağıda yazıp buz dolabının üstüne asıcam onada bakıcam.. benım gibi kilolu olupta zayıflayan arkadaşlardan cok yardım bkliyorm =(=(=(=(

Bence en başta şu panik halinden kurtulmalısın. Çünkü panik yaptıkça üstüne baskı biniyor ve bu yeme isteğini daha da körükler. Bir sakinleş önce. İkinci olarak da bence etrafta dolanan diyetleri yapmak yerine sağlıklı beslen. Yani günde 3 öğün yemek ye ama neblim tavuk haşla mesela öğün olarak onu seç yağ almamaya çalış. Bi dönem ben de senin gibi kilo hemen kilo vermeliyim demiştim ve 7-8 ay gibi bi sürede yaklaşık 30 kilo verdim ama 30 kilonun yarısını bir sene içinde tekrar geri aldım. Hemen zayıflamalıyım mantığı yüzünden. Daha 10 ayın var her ay 2 kilo versen bu 10 ay sonunda 20 kilo yapar. Ama hemen kilo vereyim mantığına girersen çok katı diyet sonucunda 10 ay bi diyete devam etmen zorlaşır ve şu anki kilonun belki daha üstünü bile görme şansın artar. O yüzden sakin ve sabırlı bir şekilde sebze ağırlıklı beslenip pasta börek kesersen hedefine ulaşacağını düşünüyorum. Umrım dilediğin hedefe ulaşırsın. Kolay gelsin!

Bence en başta şu panik halinden kurtulmalısın. Çünkü panik yaptıkça üstüne baskı biniyor ve bu yeme isteğini daha da körükler. Bir sakinleş önce. İkinci olarak da bence etrafta dolanan diyetleri yapmak yerine sağlıklı beslen. Yani günde 3 öğün yemek ye ama neblim tavuk haşla mesela öğün olarak onu seç yağ almamaya çalış. Bi dönem ben de senin gibi kilo hemen kilo vermeliyim demiştim ve 7-8 ay gibi bi sürede yaklaşık 30 kilo verdim ama 30 kilonun yarısını bir sene içinde tekrar geri aldım. Hemen zayıflamalıyım mantığı yüzünden. Daha 10 ayın var her ay 2 kilo versen bu 10 ay sonunda 20 kilo yapar. Ama hemen kilo vereyim mantığına girersen çok katı diyet sonucunda 10 ay bi diyete devam etmen zorlaşır ve şu anki kilonun belki daha üstünü bile görme şansın artar. O yüzden sakin ve sabırlı bir şekilde sebze ağırlıklı beslenip pasta börek kesersen hedefine ulaşacağını düşünüyorum. Umrım dilediğin hedefe ulaşırsın. Kolay gelsin!

seni çok iyi anlıyorum canım sana yardım etmeye çalışacağım ben karabuğday diyeti yaptım bir haftada tam 4 kilo verdim amma bıkdım her gün karabuğday yemekten ve diyeti bırakdım ben azeri türklerindenim ruscayı çok iyi biliorum rus diyet sitelerinden aldığım bir kaç diyet listesi var elimde amma inan senin gibi tek başıma yapıcak iradem yok şu anda yaptığın bi diyet yoksa benim bildiklerimden yazarım buraya beyenirsin eger birlikte uqulayalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…