10 aylik bebegimi nasil biberona alistirabilirim

mstzynpmhmt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
5
0
1
36
10aylik bebegime doktor sut alerjisinden dolayi mama verdi ve bunu biberonla icirmek zorundayim. Mamanin tadi cok kotu onuda sevmedi ne yapabilirim yardim lutfen

10aylik bebegime doktor sut alerjisinden dolayi mama verdi ve bunu biberonla icirmek zorundayim. Mamanin tadi cok kotu onuda sevmedi ne yapabilirim yardim lutfen
kaşıkla ver canım biberon sevmeyen bebeğe alıştırmak zor yada önden sevdiği meyve suyunu ver ardından mamayı ver...

10 aya kadar biberon kabul etmeyen çocuk helede sevmediği mamayı pek kabul etmez.
Oğlumdan biliyorum su hariç hiç birşeyi biberondan almaz.
Kaşıkla verin bencede. Bardak kullanmayı biliyorsa bardaktan içirin.

Canim mamanin icine meyve gibi karistirip kasikla versen olur ablamin ikizleri surup sevmezdi meyve suyu ile karistirip verirdik mamanin da besin ogesini yok etmeyen baska bi yiyecekle karistrsan olur

Oooooo 2 günde 1 kutu.... Allah kolaylık versin arkadaşım. Bende 11 ayında alıştırdım benim sütüm çok çok çok azaldı boş boş oyuncak gibi emiyor bende bunu istemediğim için uyuma vaktini bayaa bi geçirdim birazda acıkmıştı öğle uykusunda sütünü hazırladım ve verdim bi güzel içti birde aynı işlemi gece yaptım. Şimdi yatağına yatıyor biberonunu alıyor sütünü içiyor ve uyuyor. Bi dene istersen....

Back
X