Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10aylik bebegime doktor sut alerjisinden dolayi mama verdi ve bunu biberonla icirmek zorundayim. Mamanin tadi cok kotu onuda sevmedi ne yapabilirim yardim lutfen
10aylik bebegime doktor sut alerjisinden dolayi mama verdi ve bunu biberonla icirmek zorundayim. Mamanin tadi cok kotu onuda sevmedi ne yapabilirim yardim lutfen
10 aya kadar biberon kabul etmeyen çocuk helede sevmediği mamayı pek kabul etmez.
Oğlumdan biliyorum su hariç hiç birşeyi biberondan almaz.
Kaşıkla verin bencede. Bardak kullanmayı biliyorsa bardaktan içirin.
Canim mamanin icine meyve gibi karistirip kasikla versen olur ablamin ikizleri surup sevmezdi meyve suyu ile karistirip verirdik mamanin da besin ogesini yok etmeyen baska bi yiyecekle karistrsan olur
Oooooo 2 günde 1 kutu.... Allah kolaylık versin arkadaşım. Bende 11 ayında alıştırdım benim sütüm çok çok çok azaldı boş boş oyuncak gibi emiyor bende bunu istemediğim için uyuma vaktini bayaa bi geçirdim birazda acıkmıştı öğle uykusunda sütünü hazırladım ve verdim bi güzel içti birde aynı işlemi gece yaptım. Şimdi yatağına yatıyor biberonunu alıyor sütünü içiyor ve uyuyor. Bi dene istersen....