Bebek Beslenmesi 10 aylik kizima neler yedirebilirim .beslenme programi nasil olmali yardimci olurmusunuz.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim 7 aylık kızım var doktorumuz bize program verdi ona paralel gidiyoruz.
8-9 aylık için:
08:00 kahvaltı
10:20 meyve
13:30 çorba
16:00 yoğurt
20:00 akşam yemeği( muhallebi demiştş ama yemiyor kızım biz de hipp mama veriyoruz.
Çok az şey veriyorsnuz çeşidi artırın.kızıma zeytin ezmesi( kendim yapıyorum),tuzu alınmış peynir,kayısı marmelatı,kuşburnu marmelatı(kendim yapıyorum şekersiz, kuşburnuna biraz pekmez katıp yaptım),ceviz bunları da az az veriyorum.
Kahvaltısında 7tahıllı, yumurta sarısı,biraz organik pekmez içine biraz peynir koyuyorum ama peynir ve zeytini tadını alsın diye ayrı ayrı da veriyorum.kızım yanında sıvı bir şey sevdiği için bazen ıhlamur,bazen ılık suya kuşburnu marmelatı katıp çay gibi veriyorum.

Maşallah bunlari yiyorsa ne mutlu sana canim

Maşallah bunlari yiyorsa ne mutlu sana canim
Teşekkür ederim darısı başınıza:) başlangıçta çok az verip alıştırman gerek yavaş yavaş alışınca yiyorlar.bir de Nasıl düzen oluşturursanız öyle gidiyor.bazı şeyleri kızım da sevmedi zorlamıyorum bir-iki hafta ara verip tekrar deniyorum siz de öyle yapın:) sağlıkla büyütün yavrunuzu

Valla benim bebegim 9 aylik bunlarin hicbirini yemiyor sabah yese aksam yemiyor aksam yese sabah yemiyor 1 og7n ek gıda aliyor anne sütü tek tercihi

Valla benim bebegim 9 aylik bunlarin hicbirini yemiyor sabah yese aksam yemiyor aksam yese sabah yemiyor 1 og7n ek gıda aliyor anne sütü tek tercihi
Üzülmeyin alışır yavaş yavaş.benim bebeğim anne sütü pek alamadı.2-3 ay anne sütü ile beslendi.kaşıklabeslenmek memenin konforunu vermiyordur kerataya:)öğün olarak değil de arada minik bi kaşık kadar tadımlık şeyler verin.bazı bebekler daha geç alışabilir maşallah sütünüz varmış.emebildiği kadar emsin minik adımlarla ek gıdayı çeşitlendirin.

Zaten o sekilde yapmaya calisiyorum arada agzi acikken biseyler veriyorum kasigi uzattigimda acmasi mumkun degil cunku sutumde pek yetmiyordur ama napalim idare ediyoruz bugün doktora gidicez bakalim ne der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…