Bebek Beslenmesi 10 aylık oğlum benden hiç ayrılmıyor yardım....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eflatunben

MUSTAFA SEYMEN'in annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
242
4
96
Gaziantep
oğlum tam 10 aylık ve bana olan kucağıma olan düşkünlüğü yüzünden artık düzgün olan uyku düzeni de bozulmak üzere.Emeklemiyor!Adım atmak istemiyor artık iyice endişeleniyorum oturuyor ama oturttuğumda ben yanında yoksam çıldırıyor!!Aklımı yemek üzereyim artık geceleri de beni yanına istiyor!!!!!!!nasıl kendi halinde bıraklamalıyım allah aşkına ayardım edin!!!!!!!!ÇAlışmıyorum onu bırakıp biyere de gitmiyorum yürütecine koyduğumda istemiyor yere oturttuğumda istemiyor!!!!!!ne yapacağım ben!!!!:2:

merhaba oğlunu Allah bağışlasın.o çok zor bir şey canım.Benim kızım doğduğundan beri yanımdan ayrılmıyor.temmuzda 4 yaşına girecek.bu yaşa kadar gece doğru dürüst uyuduğunu bilmem.wc ye bile göndermez.Ben ana sınıfı öğretmeniyim canım hani eğitimini aldım bu işin ama yok her yolu denedim.Çocuk adeta yapışık bana.Ama şimdi biraz düzeldi kreşe verdim.Bunun sebebi biraz da baba bence.Baba yeterince ilgilenmeyince çocuk anne delisi oluyor.

değer verip yazdığın için çok teşekkür ederim cnım gerçekten çok yoruldum inan şuan bile yazarken ağlıyorum!!sabrım kalmadı!!evet babamız biraz meşgul evde tekim ne annem var ne kız kardeşim.babamız gelince 1 saat boyunca vakit geçirdikleri olmuyor.fırsatı olmuyor master yaptığı için tez yazıyo sabah da 6 da kalkıp işe gidiyo akşam 6da eve gelebiliyo anca!

ne demek canım bunu ancak yaşayan bilir.Şu an beynin uyuşuyordur yorgunluktan mesela bol bol oyun oynat yorulur uykusu gelir sen de bu arada dinlen.Benim eşim de yoğun çalışıyor daha geç geliyor eve.6 yine erkenmiş ilgilenebilir ama her erkekte yok o kabiliyet maalesef.İş sana düşüyor canım ben öyle yaptım şimdi düzeldi biraz.ee dile kolay 3.5 yaşında.Allah dayanma gücü versin şunu düşün en güzel zamanları en yakın olabildiğin en çok vakit geçirebildiğin.o düşününce daha rahat olursun.

Allah yardımcınız olsun ne zamandır bu kadar düşkün size aklı erdikçemi sizi istedi 5 6 aylıkkendemi böyleydi arkadaşım ?

çok saol canım moral ve destek için

Allah yardımcınız olsun ne zamandır bu kadar düşkün size aklı erdikçemi sizi istedi 5 6 aylıkkendemi böyleydi arkadaşım ?

son 1 aydır özellikle de son 2 haftadır böyle canım. 4aylıktan beri kendi kendine uyuyan oğlum şuan bensiz asla uyumuyor.bugün parka götürdüm sanırım yalnızlıktan böyle yapıyor.parktan gelince sakinleşti baya 1 saat kendi kendine vakit geçirdi inanamadım.parkta enerjisini boşaltmaya çalıştım farklı bebeklere baktı top oynayanlara baktı salıncağa bindi.biraz adım attırdım ben de yürüyüş yapıp sinirimi attım:)kafamı boşalttım iyi geldi ikimizie de.havalar güzel gitse de hep çıkarsam parka.

Bence o çocuğun kendiyle alakalı bişey benim oğlum da bana çok düşkün babamızda çok ilgilidir ama oğlum illa ki beni de görmeden duramaz belli dönemlerde çocuklar böyle olabiliyormuş 1-2 saat oynatıyorum epey yoruluyor sonra uyuyup kalıyor.Bazı zamanlar yemek yememe tuvalete gitmeme bile fırsat vermiyor ama herşeyi oyuna çevirdik şimdi daha rahatız.Sürekli evdeyseniz bizim gibi evde sıkılıyordur.Hava güzel olduğunda dışarı çıkar gezdir yorulsun.Sana da ona da iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…