'10 bin lira verip kendilerine tıklatıyorlar'

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Ünlü şarkıcı Niran Ünsal bazı yapım şirketlerini sahtekarlıkla suçladı.
300_452_niran-unsal-meslektaslarini-bombaladi-397.3509933774835x600.0000000000001_5562cf1225b49.jpg

Niran Ünsal, NetD platformundaki sahte izlenme oranlarına elindeki belgelerle 'hodri meydan' dedi.

Niran Ünsal, Doğan Music Company'nin klip izlenme oranlarını nasıl artırdığını anlattı.

"Ben bu tezgahın nasıl döndüğünü çok iyi biliyorum. Elimde bir sürü belge var. Bazı yapım şirketi sahipleri, bir saat içinde YouTube'da 25 bin tıklama yaptırıyor. Bunun karşılığında hacker'lara 10 bin lira para veriyorlar. Bu söylediklerimin aksi ispatlansın müziği bırakırım."

'Bu tekelleşmedir'

"Sahte tıklamayla halkı kandırarak bir yere varamazlar. Çevrilen tezgahı dinleyici bilmez ama biz iyi biliriz. Bir yapım şirketinin hem radyosu hem televizyonu hem de basın gücü olduğu sürece, bu ülkede tekelleşmenin önüne geçilemez. Bu iş araştırılsın, teknik heyet görevlendirilsin!"

'İsterlerse beni atsınlar'

"Bu açıklamalarım nedeniyle hadi beni meslek birliklerinden atsınlar! Ama ben meslek birliklerinden gelen paralarla ihya olmuyorum ki. Bu yüzden hiçbir meslektaşım bana destek vermez!"
http://www.acunn.com/haber/magazin/niran-unsal-meslektaslarini-bombaladi/408451

bunu herkes biliyor. tık satın alındığını, takipçi satın alındığını. müziğini çok beğenirim ama bu tip şeylerle gündemde olma lütfen. kim ne yaparsa yapsın sana ne! sen işini en layıkıyla yaptıktan sonra hakettiğini alacaksın ALLAHın cc izniyle.

şu youtube felan buralardaki tıklanmaları geçtimde instagram ve twitter gibi yerlerde takipçi satın almak nasıl bir ezikliktir bunu popüler gözöündeki çoğu ünlü yapıyor istisnalar tabiki ayrı öyle ünlüler görüyorum ki ne doğru düzgün tanınır sevilir ne doğru düzgün şarkıları dinlenir hepsinin takipçilerinin maşşallahi var benim bildigim takipçi ve begeni sayısı orantılı olmalı kadının 400-500 bin takipçisi var attıgı fotoğrafı 10 bin kişi ya begeniyor ya begenmiyor milyon takipçisi olan hele ayrı komedi sadece kendi egolarını tatmin ediyor başka bir şey yok

Back
X