• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 defa konu açtım cevap yazan yada gören yok bu kadınlar kulübü dalga geçiyor heralde ne yalandan bir platform bu sahtekarlık resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın ben gördüm şuan yazıyorum 😊 neden yalan dolan yeri olsun bazı konulara rabet fazla oluyor bazılarına olmuyor benim actigim konulardada durum boyleydi

Insallah tez zamamda mucizenize kavursunuz yolunuz cok zor ve yipratici sizi anliyorum 🤗 yakinmaniza gelince konu hakkinda fikir yoksa yazilmaz..insanlar bildigi yada yorumlayabildigi konulara cevap veriyor

Bismillah daha konuyu açalı 1 saat olmamış, her dakika sizin durumunuzu yaşayan birileri aktif olmayabilir forumda. Bu ne şiddet bu celal

Sevgili Zumre, 30 dk icinde 10 konu acmissin.

Ama gorunen o ki senin konun hakkinda fikri olan insanlar su an online degiller, biraz sabir kardesim, sakin olup beklersen bir yazan cikar.

Ilk defa kullanıyorum saçma konular açan insanlar var sürünmeye gebe kaldım sanırım başlığına yorum yağmış böyle gereksiz ve yakışıksız başlık açıp burayı işgal edenlere yorum yağmış bende heralde burası spam platformudur diye düşündüm haliyle

Bilenler yardımcı oluyor zaten. Öte yandan kimsenin yorum yapma zorunluluğu da yok. İnsanları sahtekarlık ile suçlamanız oldukça saçma. Kimse sizi burada zorla tutmuyor.

Sahtekarlık derken? Siz buradaki yorumları maaşlı çalışanların yaptığını falan mı zannediyorsunuz? Hepimiz normal insanlarız , bilgimiz, tecrübemiz, fikrimiz olan konulara yorum yapıyoruz yoksa yapmıyoruz. Uzmanlara soru sorup 1 saat içinde cevap alabileceğimiz bir platform değil ki.

Açtigniz konuya şuan bakamam. Hamilemsnz kaç haftalik burdan sorunuzu yaz biliyorsam cevap vereyim

Ilk defa kullanıyorum saçma konular açan insanlar var sürünmeye gebe kaldım sanırım başlığına yorum yağmış böyle gereksiz ve yakışıksız başlık açıp burayı işgal edenlere yorum yağmış bende heralde burası spam platformudur diye düşündüm haliyle
Buna benzer Bi şey aslında 😅 dalga şamata gırgır ile yorumlar hava da uçuşuyor. Bazıları sürekli aşağılar bazıları boşandırır 😅
Eskiden vardı bazı ünlü birileri onlar kk yönetimi ile tartışma yaşadı vs sonra onlar da gitti. Böyle garip bir yer işte. Zamanında güzeldi. Çok çok eskiden. Şimdiler de can sıkıntısından giriyorum ben de... Mutlu insanlar genelde burada takılmıyor...😅

Ne bu gerginlik 1 saat önce üye olmussunuz herkes hazırda sizin sorunuzu bekliyor degil 🤷‍♀️ net bir sorunuz bile yok testim pozitife doner mi diyorsunuz biz bilemeyiz gidip kan verin ona gore en doğru yorum yapılır kendinizi boşuna germeyin bu kadar sinir stres de zararli🌸

İlk konunuzu bugün saat 11:59’da açmışsınız.
Sonra aynı konuyu yeniden açmışsınız.
Sonra aynı konuyu 2 kere daha açmışsınız.

Anlıyorum ilk gebeliğiniz için uğraşıyorsunuz ve birilerinden olumlu sözler duymaya ihtiyacınız var ama kanda bile gebelik çıkmamışken üstelik ilk açtığınız konu üzerinden henüz 1 saat 23 dakika geçmişken direkt siteyi suçlamanız hoş olmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X