10 gün adet gecikmesi ve silik çizgi

Waiting for a miracle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
104
58
28
26
Merhabalar! Dostinex kullandıktan sonra adet olmadım. 4 gün geciktiğinde testte ikinci çizgi silik çıktı. 5 gün HCG kan verdim, sonuç 203 çıktı. Hala adet olmadım. Bugün 10 gün testte yine de ikinci silik çıktı. 4 test yaptım. Sonuncusunu ekliyorum. Sevinmeye de korkuyorum, bilmiyorum gerçekten hamile miyim. Yardımcı olur musunuz kızlar?

Eklentiler

• IMG_20230723_055945.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 1.071
Hamilesiniz tabi bir daha kan verin iki günde iki kat artmalı

2 gunde 1 kan verip betayi takip etseydiniz keske
Doktor keseyi gormek icin o tarihte gel demistir
Duzgun artiyor mu bakmis olurdunuz

Bu çizgiler birbirine çok yakın değil mi ya? T’nin tam altında mı? Başka bir markanın da testini yapsaydınız.

2 gunde 1 kan verip betayi takip etseydiniz keske
Doktor keseyi gormek icin o tarihte gel demistir
Duzgun artiyor mu bakmis olurdunuz
Bende merak ettim neden çizgi hala koyu olmadı diye, beta HCG az mı artıyor diye. Ama yabancıyım HCG testi çok pahalıya yaptırdım sigortam olmadığı için. O yüzden bir daha yaptırmadım

Bu çizgiler birbirine çok yakın değil mi ya? T’nin tam altında mı? Başka bir markanın da testini yapsaydınız.
Bilmiyorum. Artı Med markası bu. 5 test yaptım bu markadan hep böyle çıkıyor. Güvenilir diye düşündüm. Çünkü Bebe time markadan almıştım eskide yanlış pozitif çıktı, Artı Med negatif sonuç verdi, doğruydu

Sizin kan tahlili sonucunuz pozitifmiş zaten. Ben o kısmı görmemişim. Hayırlı olsun gebeliğiniz. kaset testlere bakmanıza bile gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…