- 22 Şubat 2023
- 104
- 58
- 28
- 26
- Konu Sahibi Waiting for a miracle
-
Hamilesiniz tabi bir daha kan verin iki günde iki kat artmalıMerhabalar! Dostinex kullandıktan sonra adet olmadım. 4 gün geciktiğinde testte ikinci çizgi silik çıktı. 5 gün HCG kan verdim, sonuç 203 çıktı. Hala adet olmadım. Bugün 10 gün testte yine de ikinci silik çıktı. 4 test yaptım. Sonuncusunu ekliyorum. Sevinmeye de korkuyorum, bilmiyorum gerçekten hamile miyim. Yardımcı olur musunuz kızlar?
Merhaba. Doktorum 1 Ağustos'ta gel dedi. Tekrar Kan vermedim. Ama 13 gün test yaptım yine. Çizgi biraz koyulaştıMerhaba merak ettim durumunuzu? Doktora gittiniz mi tekrar kan verdiniz mi
Teşekkür ederim. Hamile olmayı uzun süre bekledim, testler hata sonuç veriyorlardı çok üzülmüştüm. Bu yüzden inanamadım, sevinmeye korktumNeden hamile oldugunuzu kabul edemediniz o kısmı anlamadım ama evet tebrik ederim hamilesiniz
Bende merak ettim neden çizgi hala koyu olmadı diye, beta HCG az mı artıyor diye. Ama yabancıyım HCG testi çok pahalıya yaptırdım sigortam olmadığı için. O yüzden bir daha yaptırmadım2 gunde 1 kan verip betayi takip etseydiniz keske
Doktor keseyi gormek icin o tarihte gel demistir
Duzgun artiyor mu bakmis olurdunuz
Bilmiyorum. Artı Med markası bu. 5 test yaptım bu markadan hep böyle çıkıyor. Güvenilir diye düşündüm. Çünkü Bebe time markadan almıştım eskide yanlış pozitif çıktı, Artı Med negatif sonuç verdi, doğruyduBu çizgiler birbirine çok yakın değil mi ya? T’nin tam altında mı? Başka bir markanın da testini yapsaydınız.
Sizin kan tahlili sonucunuz pozitifmiş zaten. Ben o kısmı görmemişim. Hayırlı olsun gebeliğiniz.Bilmiyorum. Artı Med markası bu. 5 test yaptım bu markadan hep böyle çıkıyor. Güvenilir diye düşündüm. Çünkü Bebe time markadan almıştım eskide yanlış pozitif çıktı, Artı Med negatif sonuç verdi, doğruydu
Teşekkürler)))Sizin kan tahlili sonucunuz pozitifmiş zaten. Ben o kısmı görmemişim. Hayırlı olsun gebeliğiniz.kaset testlere bakmanıza bile gerek yok.
Benim koyu olmadı cizgim şuan ayağımın dibinde 2.5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?