kızlar 8 haftalık hamileyim. biliyorsunuz bu aylarda düşük tehlikesi veya diğer sebepler çok önemli. o yüzden bende merak ediyorum. acaba bebeğim iyi mi die. 10 gün önce ultrasona girmiştim. yine girsem bebeğime zarar verir mi?
canım bende cinsiyet öğrenebilmek bi ara her hafta doktordaydım, 10 gün arayla bişey olmaz diye biliyorum sadece aynı gün içinde birden fazla ultrasona girince yayılan ses dalgası çok iyi olmuyor diye biliyorum, doktorumda öyle demişti ama öyle 2 haftada bir girmenin bi zararı olmaz sanırım ama sen mümkün olduğunca dayanabilirsen ayda 1 girmeye çalışş
canim kokrma birsey olmaz sayisiz kez ultrasona girmis biri olarak syluyorum
benim hamileligin ilk 6 ayi abd de gecdi ilk uc ay 2 haftada bir sonra bir ay giriyosun bir yok.ben buyuzden zarrali oldugunu duusnmusdum ama megersem oyle degilmis sigorta odemiyomus heray ondanmis .turkiyede devam ettiigm 4 doktorda aynisini demisdi bi zarari yok diye ama tabi yinede hergun girilmez.hamilelgimin son aylarin cok sorun yasamisdim gunde 2 -3 kez bile girdigim oldu .
dün bir yakınım bebeğini kaybetti. oda 10 haftalık falan hamileydi. bebeği karnında ölmüş 1 hafta olmuş ve onu zehirlemeye başlamış. son anda farketmişler hemen kürtajla almışlar. bende bu durumdan korkuyorum. düşük olsa en azından kanama falan olurda böyle bir durum farkedilmez herhalde. en azından kalp atışlarını duymak istiyorum. şu an ondan gelen tek belirti mide bulantısı. o yüzden bende sabırsızanıyorum. yarın doktora gitmek istiyorum
dün bir yakınım bebeğini kaybetti. oda 10 haftalık falan hamileydi. bebeği karnında ölmüş 1 hafta olmuş ve onu zehirlemeye başlamış. son anda farketmişler hemen kürtajla almışlar. bende bu durumdan korkuyorum. düşük olsa en azından kanama falan olurda böyle bir durum farkedilmez herhalde. en azından kalp atışlarını duymak istiyorum. şu an ondan gelen tek belirti mide bulantısı. o yüzden bende sabırsızanıyorum. yarın doktora gitmek istiyorum
canim boyle birsey olmasi imkansiz gibi ilk gebeligimde bende 9 -10 hafatlik bbegimin kalp atislari durmusdu ama benim hala midem cok ktou bulaniyodu.kendi doktorum tatildeydi baska doktorada kurtaj olmak istemedim doktor bana 4-5 gunden birsey olmaz demisdi vucud hemen anlamazmis zaten bebegin oldugunu ki hala midem cok kotuydu ozaman bende bekledim .hatta doktor bana demisdi bebegi karninda olen bazi anneler bebek kendi dussuun diye bekliyomus kurtaj olmamak icin .hadi bebek buyuk olur ozmana elbette zehirler ama ilk defa duydum bunuda .hem bi eskiyi duusnsene bebegi karinda olenler ne zama farkediyodu .he tabiki sen git yinede belki dis gebeli falan filan soz konusu olur bunlari bilmek lazim
haklısın aslında bende tam detaylarını bilmiyorum gün gece olmuş kürtaj. nasıl oldu ondan duymadım. başkasından duyduklarım belkide yanlış anlaşılma olmuştur. ama işte ben yine de korkuyorum. çok üzücü bir durum ya..
haklısın aslında bende tam detaylarını bilmiyorum gün gece olmuş kürtaj. nasıl oldu ondan duymadım. başkasından duyduklarım belkide yanlış anlaşılma olmuştur. ama işte ben yine de korkuyorum. çok üzücü bir durum ya..