• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10. gün değeri 2.0 olupta daha sonra yükselen varmı....

angel_78

bigün mutlaka...:)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
1.346
25
158
46
arkadaşlar bu 4.denemem dondurulmuşla oldu.blastosist seviyesinde embriyo transfer edildi.9.günü idrar testi yaptım.ikinci çizgi biraz geç çıktı silik olarak.dün yani 10. gün yine idrar yaptım bu defa hiç çıkmadı.kan tahlili yaptırdım.sonuç 2.0.hemşire ilaçlarıma devam etmemi test günüm yani pazartesi yeniden yaptırmamı söledi.değişebilirmi acaba sonuç.hiç umudum yok ama.birde dün yaptığım idrar testlerinde akşam üzeri ikinci çizgi belirmişti.

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun.umarım sonucu olumlu olur.Benim ikinci denememde 9. gün bittiğinde yaptım,sonuç 10 çıktı.ama idrarda geç de olsa silik de bir şey görünmedi.test günümde 19 çıktı.ama sonradan düşmeye başladı ve sonuç kimyasal gebelik.sizin ki idrar da görünmesi bir umut.inşallah yüzünüz güler.içinizi ferah tutun.sonucunuzu umutla ve heyecanla bekliyorum :)

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun.umarım sonucu olumlu olur.Benim ikinci denememde 9. gün bittiğinde yaptım,sonuç 10 çıktı.ama idrarda geç de olsa silik de bir şey görünmedi.test günümde 19 çıktı.ama sonradan düşmeye başladı ve sonuç kimyasal gebelik.sizin ki idrar da görünmesi bir umut.inşallah yüzünüz güler.içinizi ferah tutun.sonucunuzu umutla ve heyecanla bekliyorum :)

Teşekkür ederim arkadaşım.Yinede ufakta olsa bir umut var.Oda Rabbimden.

bacım bizim umutun topiginede yazdım idrarda cıkması guzel bir sonuç çunku idrarda cok gec cıkıyo normalde kan degerine gelince inşallah yukselecektir

Bilmiyorum tatlım ya.İnşallah dediğin gibi olur.O kadar yoruldumki.her defasında yaşadığım hayal kırıklıkları hevesimide aldı gitti benden sanki.Karmakarışığım.Rabbim yardım etsin bizlere...

:20:benım de 11 gun kan testi 0,69. ama dr um yarın tekrarla dedi ama tabi ki umut yok negatif. üç aşılamanın ardından ilk tup bebek denemem de negatif....

:20:benım de 11 gun kan testi 0,69. ama dr um yarın tekrarla dedi ama tabi ki umut yok negatif. üç aşılamanın ardından ilk tup bebek denemem de negatif....

neden tekrarla derler anlamam iki günde ne değişecekse.benimde 4. tüp bebek denememdi canım.ama mevla vermeyince vermiyor işte.biz elimizden geleni yapıyoruz.inşallah ikinci denemende bebeğine kavuşursun...

sagol canım. Tekrarladım 0.7.Dunku buyuk uzuntunun ardından beklediğim sonuctu zaten....Umarım bir gun olur.

sagol canım. Tekrarladım 0.7.Dunku buyuk uzuntunun ardından beklediğim sonuctu zaten....Umarım bir gun olur.

Allah yardımcımız olsun canım.Ne yapalım olmayınca olmuyor.Elimizden geleni yapıyoruz ama rabbimin ilahi takdiri artık.Umut herzaman var oda rabbimden.belki kendiliğinden gelmiş olur bebişlerimiz.inşallaaah...

selam benımde trasferimin 10.cu günü test yaptım 1.20 çıktıı düşük bir sonuç ama pazartesi tekrar yapamaı söyledi doktorum

merhaba benimde test günüm pazartesi ama bende 10. cu saglık ocagında baktırdım sonuc 1.20düşük yani ama benide paaartesiye kadar ilaçlarımı kullanmam gerekiyormus ama benim hiç umudumyok cnm sen hangi hastanede tedavi oldun ben eurofertil istanbul

kizlar ne olur yazin merkdan olucem )tranferimin 3 gunundeyim 5 gunluk embiryo transfer etdiler faka hic bi belirti yok kasin agrisi hic yok bi tek vajinal goyneme var bide azacik bel arisi o kadar sizde ne gibi belirtiler oldu bide embiryo tutunmamissa dusuk olmussa belirti oluyomu?

Embıryo kalıtesı 1 (2aa) morulec yazmıslar bu ne anlama gelır?

merhaba, bildigim kadariyla embriyo kaliten guzel, aa olunca bolunme guzel olmus oluyor, ayni benimde sekilde hafif bel agrim vardi ve lekelenme olmamisti. benimde besinci gun donmus embriyo transfer edildi, ve sana soyluyorum, test gununden bir gun once test yap, bir gun bile cok fark ediyor,erken yapipta moralini bozma ve pozitif ol. Gercekten kisiden kisiye degisiyor. benim ilk kan testim 150 ikinci 113e dusmus, simdiucuncu bi kantesti daha yapacagim, insallah rabbimiz yuzumuzu guldurur. bu kimyasal gebelik denen sey degildir umarim. Bu arada transferden 6 gun sonra idrar testi yapmistim, rsmen yok denilecek kadar silik hatta golge diyebilecegim ikinci bi cizgi cikmisti, esim yok falan diyodu, oyle yani. ama kan testinden bi gun once yaptigimda koyu hafif silik ikinci cizgi belirmisti.

ayy canim benim cok sevindim bakalim test yapmiyorum bekliyorum inshallah tum tup bebek yapanlarda pozitiv olsun ,sende bebeyine bir an once sag salim kavus bide canim doktorun kim?hangi ilaclari kullaniyosun ben crinone kullaniyorum cok rahatsiz ediyo beni

ben yurtdisindayim cnm, progesterone igne, aspirin ve climara bant kullaniyorum,bide folic acid aliyorum, benim birinci betam 150 ikinci betam ikiye katlanmasi gerekirken 113e dusmus, bugun bi kan testi daha yapacam, insallah guzel bi sonuc aliriz, ucuncu tup bebek denememiz, ve son embriyomuzdu. okudugum dusme hikayeleri hep kimyasal gebelik yada dis gebelikle sonuclanmis ama yinede umudumu kesmiyorum Rabbim'den.

canim sakin kesme umudunu umudun varsa inan olucak demek pozitiv dusun inshlalh olucak ben oyle hiss ediyorum inshallah ikimzide hamile oluruz bir an once mutlu haberleri paylasiriz sabr et dusunme bide belirtin yokmu hic/?canim doktorun kim senin ?facen varsa is,ini yaz ekleyim konusalim ordan

Back
X