10 gün geciktim ama beta hcg 0.0 .s

baharmuratim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
3
0
1
34
Merhaba arkadaslar,23 ekimde aniden sol kasigimda batma oldu korktum cunku daha once hc oyle bisy olmamsti.27 ekimde regl olmam gerekiyordu olmadim gecikmenin ikinci gunu idrar testi yaptim negatf ckti.kasiklarm ve belm sizlamaya basim agrimaya basladi.goguslerim sisti ve damarlandi adtlyken hc oyle acimazdi.cok fazla idrara ckmaya bsladm yani gebelik belrtleri bya vardi bna gore.hatta karnimda et bnide olusmus o da yoktu önceden.neyse kadn doguma gttm kan testi yapildi 4 gun once hcg bulgu 0.0 çikti.cok akintim var ama hc adt olckmisim gbi gelmyor.daha once hc bu kadar gecikmemisti adtm.kist boyle belirtiler verir mi yada adt geckmesinde gogusler acir ve siser mi kafam cok karisti.0.0 dan yukselme ihtimali var mi hcg nin hc blgm yk yardm ltfn.s

adetim geciktiği için şişebilir göğüslerin ama geç döllenmede olabilir tekrar kan tahlili yaptır adet görmezsen derim...

adet gecikince de sisip Ağrı yapar canm kan testi kesin sonuc ama geç Döllenme olmadıysa tabi doktor ne dedi ultrasonla falan baktimi kist falan var mi diye

adet gecikince de sisip Ağrı yapar canm kan testi kesin sonuc ama geç Döllenme olmadıysa tabi doktor ne dedi ultrasonla falan baktimi kist falan var mi diye
Daha önce hic bu kadar gecikmemisti cnim yeni evlym pek blgm yk ultrasnla bkti ama kist gormdi.haftaya yine gtcm dktruma .aslinda merak ettgm,gec döllenme ise bu kadar net bulgu 0.0 cikar mi.ilac kullanmam gerekiyor ama icime sinmiyor ya gec dollenmeyse dye cokta su seklinde kokusuz akintim var kafam karisti.s

Daha önce hic bu kadar gecikmemisti cnim yeni evlym pek blgm yk ultrasnla bkti ama kist gormdi.haftaya yine gtcm dktruma .aslinda merak ettgm,gec döllenme ise bu kadar net bulgu 0.0 cikar mi.ilac kullanmam gerekiyor ama icime sinmiyor ya gec dollenmeyse dye cokta su seklinde kokusuz akintim var kafam karisti.s

Canım benim adetim geciktiginde göğüslerimde sizi vardı sadece ama akıntım falan yoktu hic her gebelik farklı oluyor benim de bebek cok istediğim sure zarfında hic şaşmayan adetim Dediğin gibi 10 gün gecikiyordu yada 5 gün yani psikolojik olabilir.ben adet günümde erken gebelik testi yaptım negatif cikti 4 gün geçince 5tllik testlerden yaptım pozitif cikti belli de olmuyo sen tekrar kan ver bence herhangi bir yükselme oluyorum diye

dr progestan verebiliyor bu durumlarda. bebek varsa daha kolay tutunuyor yoksa da adet görüyorsun, bir nevi zararı olmayan adet söktürücü. ben düzensizlik yaşarken önermişti dr ama hormon diye almak istememiştim. istersen dr unla bir görüş. çünkü bebek yerleşir yerleşmez b-hcg artmaya başlıyor. ilişkiden sonra 7-10 gün içinde b-hcgde çıkıyor(kanda). diğer türlü psikolojik diyorlar belirtiler için. hamilelik öncesi ben de öyle bir şey yaşamıştım. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…