İnşallah sonucun pozitif gelsn kaçıncı gün embriyosuydu seninki 5 miydiArkadaşlar yarın 10 gün ve kan test günü gelip çattı ben dışında herkes pızitif gelcek diyor 6 gün kan 2.25 geldi. ;( ve 8 gün idrar negatifti ve ümidimi kaybettim böyle olan varmı nolur yarın pozitif görelim yarın test günü olan Rabbim yüzünü güldürsün hepımiz pozitif allalım inşallah
5 gün embriyosu idrar testi ne zaman yapmak lazımİnşallah sonucun pozitif gelsn kaçıncı gün embriyosuydu seninki 5 miydi
5 gün emriyosu dondurulmamış 4aa ve 4ab kaliteİnşallah sonucun pozitif gelsn kaçıncı gün embriyosuydu seninki 5 miydi
Çok iyi kaliteleri bence tuttu senin5 gün emriyosu dondurulmamış 4aa ve 4ab kalite
5 gün emriyosu dondurulmamış transfer 4aa ve 4ab kaliteİnşallah sonucun pozitif gelsn kaçıncı gün embriyosuydu seninki 5 miydi
Benm önceki transferde 7 gün çıkmştı ama bence 10dan önce yapmamak lazım ya dayanın bazıları 9 10 çıkmamş kanda çıkmş5 gün embriyosu idrar testi ne zaman yapmak lazım
Ayyy inşallah 6 gün kan 2 . 25 8. Gün idrar negatif gelince ümüdim kırıldı benim eşimde problem bende bişey olmadıgını söyledi doktor Rabbim herkesin ve benim muradımı gercekleştirsin inşallahÇok iyi kaliteleri bence tuttu senin
Sizinde mi yarın test gününüzBenm önceki transferde 7 gün çıkmştı ama bence 10dan önce yapmamak lazım ya dayanın bazıları 9 10 çıkmamş kanda çıkmş
Ben 17sinde transfer oldum 5. Gün henüzSizinde mi yarın test gününüz
Rabbim güzel haber almamızı nasip etsin inşallah ben kayseri acıbadem mustafa taş tedavi gördümBen 17sinde transfer oldum 5. Gün henüz
Kacıncı transferiniz düşükmü olduBenm önceki transferde 7 gün çıkmştı ama bence 10dan önce yapmamak lazım ya dayanın bazıları 9 10 çıkmamş kanda çıkmş
Moral bozmak yok, 3. Gün embriyosuydu benim 10. Gün idrar negatif geldi.12. Gün kanda 93 çıktı. İnşallah seninde kanda çıkarArkadaşlar yarın 10 gün ve kan test günü gelip çattı ben dışında herkes pızitif gelcek diyor 6 gün kan 2.25 geldi. ;( ve 8 gün idrar negatifti ve ümidimi kaybettim böyle olan varmı nolur yarın pozitif görelim yarın test günü olan Rabbim yüzünü güldürsün hepımiz pozitif allalım inşallah
Bnm ilk transfer tuttu 8. Hfta düştü bu kalan embriyoyduKacıncı transferiniz düşükmü oldu
Bende ist medicalpark bahçelievlerRabbim güzel haber almamızı nasip etsin inşallah ben kayseri acıbadem mustafa taş tedavi gördüm
Ay bu mesaj bana umut oldu. 10. Gün idrar testim negatif çıktı yarın kan vericem 12.gün inşallah güzel haberi alırımMoral bozmak yok, 3. Gün embriyosuydu benim 10. Gün idrar negatif geldi.12. Gün kanda 93 çıktı. İnşallah seninde kanda çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?