10 günlük geçikme hamilemiyim

kaykay01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
2
0
1
27
Merhaba düzenli adet görürüm her zaman 22 _ 26 gün arası mutlaka olurum en son 11 mayısta regl oldum neredeyse 9 10 günlük bir geçikme var gecikmeni. 6. Ve 8. Günü test yaptım negatif çıktı gecikme başladıgında regl agrısı yasıyorum bir türlü olamıyorum sanmi oldum olacakmışım gibi hamilelik düşünmüyorum korunmasız ilişkimiz oluyor eşimle ama öok dikkatliyiz

hastaneye gidin. ya gebesiniz ya da bir sorun var. 10 gün üzeri gecikmeler normal değil. ama su an mevsim gecisi olduğu için ondan da kaynaklı olabilir. doktora gitmeniz lazım

hastaneye gidin. ya gebesiniz ya da bir sorun var. 10 gün üzeri gecikmeler normal değil. ama su an mevsim gecisi olduğu için ondan da kaynaklı olabilir. doktora gitmeniz lazım
Doktora gitmeye çol korkuyorum hamile olduğumu öğrenemek , iki test yaptım ve negatif olması benim içimi rahatlatıuor biraz ama onların da yanılma payı vardır

Doktora gitmeye çol korkuyorum hamile olduğumu öğrenemek , iki test yaptım ve negatif olması benim içimi rahatlatıuor biraz ama onların da yanılma payı vardır
tabii ki kan testi gibi net sonuc vermez sonucta. ama eninde sonunda varsa gebelik ortaya çıkacak. en azından baska bir sağlık sorunu olup olmadığını öğrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…