Merhabalar geçen farkettim rahmin hemen altı sağ tarafında şişlik var sanki bana mı oyle geliyor anlamadm ağrılarım da hep sağ tarafimda mesela otururken bazen sağ kasikda bı baskı oluyor mesane ağrısı gibi oraya vururmu ağrısı 12.haftada kontrolüm var herşeyde doktora gitmek istemiyorum zaten strese sokuyor hastaneler beni bu tür ağrılar normalmi onuda bilmiyorum
Bilemedim bende rahim genisliyo acaba o yuzden mi agrilarinuz oluyo yada enfeksiyon mu kaptiniz?Hamileliginizin riskli haftalari bence ihmal.etmeden dkktora gorunun 2 hafta daha beklemeyin
Bilemedim bende rahim genisliyo acaba o yuzden mi agrilarinuz oluyo yada enfeksiyon mu kaptiniz?Hamileliginizin riskli haftalari bence ihmal.etmeden dkktora gorunun 2 hafta daha beklemeyin
Enfeksiyon olduğunu sanmıyorum akıntılar normal idrarimdada sıkıntı yok daha önce yaşadığım için vajinalde idrarda nasıl sıkıntılar oluyor az çok biliyorum bol su içiyorum zaten
Enfeksiyon olduğunu sanmıyorum akıntılar normal idrarimdada sıkıntı yok daha önce yaşadığım için vajinalde idrarda nasıl sıkıntılar oluyor az çok biliyorum bol su içiyorum zaten