10.hafta gebelikte genital bölgenin sağında şişlik ve mesane ağrısı sağa vururmu

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
449
123
103
31
Merhabalar geçen farkettim rahmin hemen altı sağ tarafında şişlik var sanki bana mı oyle geliyor anlamadm ağrılarım da hep sağ tarafimda mesela otururken bazen sağ kasikda bı baskı oluyor mesane ağrısı gibi oraya vururmu ağrısı 12.haftada kontrolüm var herşeyde doktora gitmek istemiyorum zaten strese sokuyor hastaneler beni bu tür ağrılar normalmi onuda bilmiyorum

Bilemedim bende rahim genisliyo acaba o yuzden mi agrilarinuz oluyo yada enfeksiyon mu kaptiniz?Hamileliginizin riskli haftalari bence ihmal.etmeden dkktora gorunun 2 hafta daha beklemeyin

Bilemedim bende rahim genisliyo acaba o yuzden mi agrilarinuz oluyo yada enfeksiyon mu kaptiniz?Hamileliginizin riskli haftalari bence ihmal.etmeden dkktora gorunun 2 hafta daha beklemeyin
Enfeksiyon olduğunu sanmıyorum akıntılar normal idrarimdada sıkıntı yok daha önce yaşadığım için vajinalde idrarda nasıl sıkıntılar oluyor az çok biliyorum bol su içiyorum zaten

Enfeksiyon olduğunu sanmıyorum akıntılar normal idrarimdada sıkıntı yok daha önce yaşadığım için vajinalde idrarda nasıl sıkıntılar oluyor az çok biliyorum bol su içiyorum zaten
Hamilelik olunca ihmale gelmeyeceğini dusunuyorum ben.doktora gidin en azindan ne yapıyorsanız iciniz rahat bi sekilde yaparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…