10. Hafta kahverengi lekelenme

Feylezof26

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
58
62
8
Başına hamileliğinde böyle bir şey gelmiş olan varsa yardımcı olabilir mi? 10. Haftamdatım bir hafta önce kontrolde her şey yolundaydı. Cumartesi şeffaf akıntıyla karışık çok az kahverengi pıhtı geldi. İki gündür kesilmişti bugün yeniden geldi peçeteye silince. Kanama değil ama yine de beni korkuttu. Kahverengi lekelenmesi olan var mı?

Merhaba bir kadin dogum uzmanına görünmenizde fayda var. Herhangi bir ağrınız sancınız var mı

Yinede doktora görünün tabi ama benim 13-15 haftalar arasında 3-4 kez sadece kahverengi lekelenme şeklinde olmuştu çok hafif.
telaşlandım ama doktor hiç bir anormallik göremedi neden de söyleyemedi yine de tedbir amaçlı Protestan ve iğne kullandım İlk başlarda bilmeden kendimi çok yoruyordum belki o da sebep oldu ya da olacağı vardı
bir sorun olmadı ama cansıkıcı tabi Yinede takip edin

Merhaba bende de 12. Haftada olmuştu, hatta az bi miktar kırmızıydı sonra kahverengiye döndü. İlerleyen haftalarda plasentanın yukarı çıkmaya başlamasından kaynaklanmıştır dedi doktor, her hangi bi iğne ilaç vermedi. Kahverengi lekelenme bir hafta kadar devam edip kesildi. Şimdilik başka bi sorun yaşamadım şükür. Sizede geçmiş olsun, sağlıkla kucağınıza alın☺️

Benim de o haftalarda üç dört gün olmuş progestrron az gelmiştir dedi doktorum düzenlendi ilaçlar geçti sonra

Back
X