Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dün akşam lekelenme tarzında yaşadım çok az hemen doktora gittim yatak istirati verip hemde ilaç verdi doktor şimdilik bişey yok urtrasonda baktı bebeğin etrafında kan filan görmedi ama çok korktum .salı gunu tekrar konrtola gidecem
çok teşekkür ederim kızlar.istirahat ediorum zaten.1haftadır kanama yok.umarım tekrarlamaz.sizlerin kanaması ne kadar sürdü?tekrarladı mı bi de?
Canım benimde 11. haftada olmustu progestan içiyordum ve iğne vuruluyorum suan haftada 1 Allaha cok şükür geçti kahverengi leke 3-4 gun devam eder sonra gecer inşallah korkma ama surekli yat bence ayagının altınada yuksek bir yastık koy geçmiş olsun canım.
Merhaba,
Yeni anne adayıyım ve yeni üyeyim.
Benim de 6. haftada kanamam oldu, sancı da vardı. Doktor günde 3 kez progestan ve folik asit verdi.
4 gün raporluyum ancak sonrasında çok yoğun ve stresli bir iş hayatı beni bekliyor. Kanamam geçti ama sancım sol yumurtalıkta hala devam ediyor. Tecrübeli annelerden fikir rica ediyorum, biraz moralim bozuldu(
Teşekkürler
Canım benimde 11. haftada olmustu progestan içiyordum ve iğne vuruluyorum suan haftada 1 Allaha cok şükür geçti kahverengi leke 3-4 gun devam eder sonra gecer inşallah korkma ama surekli yat bence ayagının altınada yuksek bir yastık koy geçmiş olsun canım.