10.haftada kanama, düşük tehditi yaşayanlar

Kızlar ben bu mesajları yazdığımda bebeğim kalbi çoktan durmuş meğer:KK61:
Bazen unutmuş gibi hayatın akışıyla yaşamaya devam ediyorum ama gerçekten çok zor.Aklıma gelince işin içinden çıkamıyorum başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum ama nafile.
Allah kimseye yaşatmasın.
Üzülme Allah en mükemmeli yaratmak için sıkıntılı enbriyoların dünyada gelmesini istemiyor o yüzden kendin saglikli oldugun için ve sonuç olarak hamile kalabildigin için ve yine kalabilecegin için Allah şükret dua et çünkü bu durumda bazen gebelik zehirlenmesi olup anne hayatını tehlikeye atan durumlarda oluyor geçmiş olsun arkadaşım Allah bir daha yaşatmasın

Üzülme Allah en mükemmeli yaratmak için sıkıntılı enbriyoların dünyada gelmesini istemiyor o yüzden kendin saglikli oldugun için ve sonuç olarak hamile kalabildigin için ve yine kalabilecegin için Allah şükret dua et çünkü bu durumda bazen gebelik zehirlenmesi olup anne hayatını tehlikeye atan durumlarda oluyor geçmiş olsun arkadaşım Allah bir daha yaşatmasın
Amin canım.söylediklerinde haklısın.sağlıksızsa zaten vücut atıyor.Allah sana ve bebeğine sağlık versin.

Arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim 2 hafta önce ultrasona girdim..6 haftalık gibi gözüküyor daha çok küçük dedi..ama son adet tarihine göre onlar hesaplıyor ne kadar olduğunu ....Beni çok strese sokan bi durumum var..15 gündür tuvalete gittikçe tuvalet kağıdı kan oluyor..normalde akan Bi kan yok ama tuvalete çıktıkça oluyor..günde 10 defa giriyorsam 6,7 defasında tuvalet kağıdı kan oluyor..ne yapacağımı şaşırdım..bilgisi olan varsa yardım bekliyorum..yarın tekrar ultrasona giricem...

Aynı durumu bende yaşıyorum. Tuvalete gittiğimde peçetede pembeli kırmızılı lekelenme oluyor. Daha önce düşük yaptım. Bu yüzden çok korkuyorum.

Peki doktora gittin mi ne diyorlar bu duruma...Ben gidemiyorum ve bu durum beni dahada strese sokuyor..Ben Hollandada yaşıyorum ..burda hamilelikte hiç Bir sorunda müdahale etmiyorlar..özellikle ilk üç ay dolmadan..ultrasona bile 10 haftalık olmadan giremiyorsun ..Biz kanamam var die hastaneyi aradık..düşük yapıyo olabilirsin yapacak bişey yok gelmenede gerek yok dediler...

Bugün tekrar ultrasona girdim..bebeğimin kalp atışını duyamadık..düşük yaptığımı söylediler..çok üzgünüm.. hayatımda hiç bir şeyi bu bebeği istediğim kadar istememiştim ...

Bugün tekrar ultrasona girdim..bebeğimin kalp atışını duyamadık..düşük yaptığımı söylediler..çok üzgünüm.. hayatımda hiç bir şeyi bu bebeği istediğim kadar istememiştim ...
çok üzüldüm canım üzülme ama lütfen Allah sana can sağlığı versin yine olur inşallah genelde düşükler özürlü bebeklerde oluyormuş canım en mükemmel yaratılıp dünyaya gelmesi sağlandığı için araştır bak bi nebze rahatlatır seni

Back
X