10.haftadayım ve ben aynıyım yardım!

kızlar cok heyecanlıyım kaç haftLIK falan bılmıyorum henuz
inşallah bugun ögrenicem
ama dediğiniz gibi bendeede hiç öylee belirti fLAN olmadı
göguslerım şiş evet baya bi ama adetim geç oldugu ıcın genelde hep şiş olurdu
bi tek kasıklarımdaa agrı hissediyorum baskada bişey yok
ayrıca bende kabızlık falanda yok

Evet kızlar ben geldim konuyu açan ben:)10+3 oldum dün doktorda kontrol vardı herşey normal görünüyor ve bizim ufaklık çok hareketli durmadan oynuyordu içerde:)Ayrıca hala hiç ama hiç belirti yok gögüs ağrısıda geçti.Korkmuştum ama çok şükür bişey çıkmadı.Demekki o şanslı azınlıklardanız hiç endişelenmeyin yani belirti olmadan da herşey yolunda olabiliyormuş:)2 hafta sonra ense kalınlığı ve taramalar başlıyor inşallah onlarda iyi çıkarda rahat bi nefes alırım.

çok sevindim canım inşallah bundan sonrada herşey çok güzel gider ve sağlıkla kavuşursun bebeğine
bende de fazla belirti olmadığı için arada tedirginlik oluyor göğüslerim şiş va ağırıyor arada da kasıklarımda çok az batma oluyor başkada hiiiiiiiiç birşey yok hatta mide bulantısı bir yana iştahım çok açık ve herşey bana çok lezzetli geliyor eşime soruyorum yemek yiyince tadı nasıl diğe bana çok lezzetli geliyor sana nasıl geliyor diğe gülüyor bak yalan söyleme ama diyorum yemeklr çok güzel diyor ama ben anlıyorum ki biraz pisboğaz oldum:) seni okuyunca rahatladım valla ya....

Arkadaşlar 10.haftanın içindeyim ve bende gögüs acısından başka belirti yok:) Acaba sevinmeli miyim çünkü habire yiyorum ve kilo alıyorum:) Bulantı kusma hiç olmadı.Birde ara sıra kasıkta batma oluyor bu normalmi yani benim hala bir belirtimin olmaması?Lütfn tecrübeli anneler yardım edin bana:97:

bn 16.haftamdayım bnde bile hala bişi yok..Allahıma şükür gayet rahatım..bebeğimin gelişimide çok iyi dedi dr. maşallah..nmce yat kalk şükret ne eziyetler çekenler var..bu arada bnmde iştahım yerinde tiksindiğim bikaç şey hariç yiyorum yani..

çok sevindim canım inşallah bundan sonrada herşey çok güzel gider ve sağlıkla kavuşursun bebeğine
bende de fazla belirti olmadığı için arada tedirginlik oluyor göğüslerim şiş va ağırıyor arada da kasıklarımda çok az batma oluyor başkada hiiiiiiiiç birşey yok hatta mide bulantısı bir yana iştahım çok açık ve herşey bana çok lezzetli geliyor eşime soruyorum yemek yiyince tadı nasıl diğe bana çok lezzetli geliyor sana nasıl geliyor diğe gülüyor bak yalan söyleme ama diyorum yemeklr çok güzel diyor ama ben anlıyorum ki biraz pisboğaz oldum:) seni okuyunca rahatladım valla ya....
Gerçekten çok şanslıyız bi tanıdığımın 5. ayı bitti hala kusuyor 9 ay boyunca sürecekmiş.Allah beni öğrencilerimin başından eksik etmesin:)Allahım onlara acıdı sanırım.Ayrıca seni rahatlattığıma sevindim benimde iştah iyi şimdiden 3 kilo aldım sonumu tahmin edemiyorum.Acayip tatlı istiyor benim canım nedendir bilmem.

Back
X