10 haftalığım bi şeyler oluyo gibi

Famm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
1.088
873
43
33
10 haftalık bebeğim rahmimde birşeyler hissettim ya göz seyirmesi gibi kıpırdama oldu. Nedir bu ?

10 haftalık bebeğim rahmimde birşeyler hissettim ya göz seyirmesi gibi kıpırdama oldu. Nedir bu ?
rahim genişliyordur ve kasları seyiriyordur, gaz olabilir ama bebek değil bu kesin :)

10haftalik bebegi hissetmek imkansiz muhtemelen gazdir ya da rahim kaslari

Rahim büyüdüğü için olabilirmiş arkadaşım. Bana da oluyo :anneadayı:

Ilk hamileliklerde 20. Haftalardan sonra yavas yavas hissedilir.10. Haftada 2.3. Hamileligini yasayan bile hissetmez canim.rahim buyudugu icin kaslarin seyirmesi gaz olabilir.

Ilk hamileliklerde 20. Haftalardan sonra yavas yavas hissedilir.10. Haftada 2.3. Hamileligini yasayan bile hissetmez canim.rahim buyudugu icin kaslarin seyirmesi gaz olabilir.
çok tuhaf ya beş dakikada bir hissediyorum

Seyirme hissedilirse erken haftalarda erkek bebek derler.oglumda bende hep seyirme hissederdim.kizimda seyirme tarzi birsey hissetmedim.
Cinsiyetini ogrenince beni etiketlermisin.

Rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor bende de olurdu ilk hamileliğimde bebiş sanıyordum sonra doktorum açıklamıştı bebişi hissetmene daha 10 hafta belki daha fazla var canım ama evet yinede heyecan verici :)

Rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor bende de olurdu ilk hamileliğimde bebiş sanıyordum sonra doktorum açıklamıştı bebişi hissetmene daha 10 hafta belki daha fazla var canım ama evet yinede heyecan verici :)
Evet ya ama sonuçta oda bebekten dolayı oluyor sonuçta eskiden yoktu ki böyle bişey

Seyirme hissedilirse erken haftalarda erkek bebek derler.oglumda bende hep seyirme hissederdim.kizimda seyirme tarzi birsey hissetmedim.
Cinsiyetini ogrenince beni etiketlermisin.
Ciddi misin çok sevindim. Allah çocuklarını ana lı babalı büyütsün. Etiketlerim

Evet ya ama sonuçta oda bebekten dolayı oluyor sonuçta eskiden yoktu ki böyle bişey
Tabiki bebekten dolayı bunu bilmek heyecan verici zaten :) bebiş büyüdükçe rahim genişliyor ve Rahim kasları geriliyor hafif ağrıda olabilir korkma sakın ;)

Tabiki bebekten dolayı bunu bilmek heyecan verici zaten :) bebiş büyüdükçe rahim genişliyor ve Rahim kasları geriliyor hafif ağrıda olabilir korkma sakın :KK66:
Bir en önce pazartesi olsun da doktora gideyim. Ağrı yok henüz ama bakalım. Çok garip bi duygu ya

Ciddi misin çok sevindim. Allah çocuklarını ana lı babalı büyütsün. Etiketlerim
Oglumda seyirme oldu.2.cocugum kizimda seyirme olmadi.suan 3.ye hamileyim yine kiz ama seyirme olmadi hic.
Hakkinda hayirlisi.hayirli saglikli evlat olsun onemli olan o.

Oglumda seyirme oldu.2.cocugum kizimda seyirme olmadi.suan 3.ye hamileyim yine kiz ama seyirme olmadi hic.
Hakkinda hayirlisi.hayirli saglikli evlat olsun onemli olan o.
Aynen allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin senin kaç haftalık şimdi

Hmmm çok iyi allah hayırlısını nasip etsin senin bulantın ne zaman kesildi peki
Ben bulanti hic yasamadim.sadece istahim kesilir ilk zamanlar kilo veririm.suanda 3 kilo vermistim.daha 2 kilosunu aldim.
Herkesin farkli hamileligi olur.benim kasilmalarim olur surekli ve erken dogum yaptim 2 cocugumda.muhtemeln bu bebisde erken dogcak gibi.benimde sonradan sikintim oluyor ve yatiyorum hep 6-7ayliktan sonra.

Back
X