Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki çok erken ama ama hakikaten çıkıntı vardı ama kordon falan da olabilir miMerhabalar cok erken bence 10 haftalık ben 11+4te gttim haftaya dedi bakalim![]()
Ayyy inş benimki de kız dırÇok erken bi hafta.O haftada bana da erkek demişti iki hafta sonra kız olduğunu ogrendik![]()
Ayy inşallah benimki de kızdırÇok erken bi hafta.O haftada bana da erkek demişti iki hafta sonra kız olduğunu ogrendik![]()
Merhaba bugün bana da kız istiyorum diyince erkek gibi sanki ama bilmiyorum yanılıyo olabilirim dedi 11+4üz ben de sizin gibi nubun yanlış olma olasılığı için birşeyler arıyorum sürekli herkes erkek der biz kız Allahım inşallah sana da bana da eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı birer kız evlat nasip ederKızlar merhaba 10 haftalığım. Doktorla muayenedeyken kız istediğimizi konuşuyorduk bı çıkıntı gördüm ama bakalım dediAllah sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah ama kız çok istiyorum bu haftada bilebilir mi ki yaa kızın da nub çıkıntısı yok mu ya da kordon falan
![]()
Aminn canım inşallah rabbim sağlıklı hayırlı kız evlat versin inşallah hepimizeMerhaba bugün bana da kız istiyorum diyince erkek gibi sanki ama bilmiyorum yanılıyo olabilirim dedi 11+4üz ben de sizin gibi nubun yanlış olma olasılığı için birşeyler arıyorum sürekli herkes erkek der biz kız Allahım inşallah sana da bana da eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı birer kız evlat nasip ederhamilelerin duası kabul olurmuş napalım birbirimize dua ederiz
![]()
Bana da edinMerhaba bugün bana da kız istiyorum diyince erkek gibi sanki ama bilmiyorum yanılıyo olabilirim dedi 11+4üz ben de sizin gibi nubun yanlış olma olasılığı için birşeyler arıyorum sürekli herkes erkek der biz kız Allahım inşallah sana da bana da eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı birer kız evlat nasip ederhamilelerin duası kabul olurmuş napalım birbirimize dua ederiz
![]()
AhahahahaDua zinciri![]()
Ve hayırlıAhahahahaAllahım bize birer sağlıklı kız evlat nasip et
![]()
Amiiiiiin inşallah bu topik bize uğurlu gelsin doktorlr yanılsın hayırlı sağlıklı bir şekilde kızlarımızı kucağımıza alalım inşallahAhahahahaAllahım bize birer sağlıklı kız evlat nasip et
![]()
Ayy amin inşallah yaaAmiiiiiin inşallah bu topik bize uğurlu gelsin doktorlr yanılsın hayırlı sağlıklı bir şekilde kızlarımızı kucağımıza alalım inşallah![]()
Amin inşallahAmiiiiiin inşallah bu topik bize uğurlu gelsin doktorlr yanılsın hayırlı sağlıklı bir şekilde kızlarımızı kucağımıza alalım inşallah![]()
Sen kaç haftalıksın? Belirtilerin neler bende tiksinme koku hassasiyeti bulantı çok fazla 4. Haftadan beri yani öğrendiğimden beriAmin inşallahben cinsiyet öğrenme günümde ne yapacağımı bilmiyorum… şimdi bile çok heyecanlıyım… o gün ne yaparım bilmiyorum
![]()
Ben de hiç ogrenmesem daha iyi gibi hissediyorumAmin inşallahben cinsiyet öğrenme günümde ne yapacağımı bilmiyorum… şimdi bile çok heyecanlıyım… o gün ne yaparım bilmiyorum
![]()
Ben 9 haftalık oldum. Aynen öyleyim… bulantı, halsizlik, sıfır enerji, tiksinme, koku ve tat hassasiyetiSen kaç haftalıksın? Belirtilerin neler bende tiksinme koku hassasiyeti bulantı çok fazla 4. Haftadan beri yani öğrendiğimden beriben de çok heyecanlıydım ta ki bugün erkek olabilir denene kadar
![]()
Ben de hiç ogrenmesem daha iyi gibi hissediyorum![]()