Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 10. Hafta üçüzlere hamileyim ama bugün ağrım yok biraz kanamam oldu acile de gitsem bu saatte tam anlamıyla bakacaklarini düşünmüyorum ama içimde de bir korku oluştu. Böyle olan var mı aranızda yardımcı olur musunuz ?
Yaşadığım ilde sadece 1 tane devlet hastanesi var yani sadece merkezde. Yarına da randevu aldım ama bilemiyorum da ne yapmam gerektigini biraz panik yaptım
Merhaba 10. Hafta üçüzlere hamileyim ama bugün ağrım yok biraz kanamam oldu acile de gitsem bu saatte tam anlamıyla bakacaklarini düşünmüyorum ama içimde de bir korku oluştu. Böyle olan var mı aranızda yardımcı olur musunuz ?
Oncekinde gitmiştim hamile olduğum kesin olduğu halde hamile değilsin demişti doktor sonrasında da aman dusecekse düşer zaten boşver diyip birkaç saat bekletmişti o yüzden gidip iyice riske atmak istemiyorum (bunu diyen kadın doğum doktoru) bazı yerlerde okudum bazen olabiliyormuş ama bilmiyorum cidden ne yapsam