10 haftalık hamileyim acil yardım !!!

itsmylife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
59
1
0
İstanbul
kızlar 10 haftalık hamileyim gece bi taraftan diğer tarafa dönerken kasığıma öyle bir ağrı girdi ki anlatamam doğrulamadım bıçak saplanması gibiydi sabahta kalktım ara ara kasıklarıma ağrı giriyor çok korkuyorum acaba düşükmü yapıyorum neden böyle ağrı girer sizce doktora gitmelimiyim acil cvp bekliyorum kızlar şimdiden sağolun

kötü bir şey oldugunu sanmiyorum...doktorun sölemende yayar var tabi..ama eger regl oldugun tarihlere denk gelen birdönemdeysen bundan da olablir...ben her regl dönemimde olcakmiş gibi kasik agrisi yaşamiştim
geçmiş olsun

tamamaen doğru bendede oyle olmuştu. ama yinede mutlaka doktora gitmelisin bu tip geçmeyen ağrı ve sancılar düşük habercisi olabiliyor

normaldir bendede cok oldu doktor magnezyum verdi gecti cok sükür sancilar, doktoruna danis bence

ya benmde aynı şekilde oldu yani yarım saat bi sattir bu şekilde ara ara bıçak batıyor gibi oluyor...umarım bir sorun yoktur..(AMİN)

ilk zamanlarda kasık ağrısı batmaları normaldir canım bana da çok olurdu allah korusun kanaman falan yoksa bi problem yoktur allahın izniyle yüreğini ferah tut

canım hep aynı tarafa yatınca benım de oyle oluyordu ama senın sureklıyse doktoruna soyle

canım benim ikinci hamileliğim kızımda aynı senin yaşadıkların olmuştu ani batmalar sanki vajinaya bişi batırıyolar gibi zonklamalar çok korkmuştum ozaman doktorum demişti normal şimdi aynılarını yaşıyorum bende yeni girdim 11 haftaya aşırı bi karın ağrın yada kanaman yoksa normal canım ama içine kurt düştüyse bi ara doktorunu hayırlı doğumlar cnm....

bende 14 haftalık hammileyim ve 9.haftada başladı kasık ağrılarım o normalmiş dr da öyle demişti sıkıntı olduunu sanmıyorum dua et bol bol ama dediğim gibi doktora gt yinede sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…