10 haftalık hamileyim dr ve hastane tavsiyesi

notr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
151
0
66
İstanbul
selam herkese.doktor arıyorum.şuan 10 haftalık hamileyim ve sultangazi medikal park hastanesine gidiyorum pek memnun sayılmam doktor ne tansiyonumu ölçüyo ne kilo ma bakıyo nede doğru dürüst bilgi veriyo.bu nedenle doktor ve dolayısıyla hastane arıyorum önerebileceğiniz doktor var mı?

canım hayırlı olsun öncelikle ist.da değilim ama ablam sultangazide oturuyo ve onlarda medikal parktan hiç memnun kalmadı gebelik döneminde medicine diye bi hastaneye gitti ablam tam olarak nerede olduğunu hatırlamıyorum bi de oradaki bahat çok iyi güzel bi hastane diye biliyorum muayenede ilgilenmişlerdi bi defa gitmiştim inşallah iyi bi yer bulursun

çok teşekkür ederim ilgilendiin için bahat hospital ı biliyorum.kararsızım araştıroyorum hala
tesadüfe bakkı bende senin açtığın sayfayı inceliyordum:)

canım bende ilk hamileliğimde sultangazi medicalparka gittim fakat bende çok rahatsızlık hissettim hem çok sıra bekliyorduk hem hiç özel hastane havası yoktu. üstüne birde bebeğimin kalbi atmadı bana bunu uygun bi dille söyleyip teselli etmeleri gerekirken beni öyle bir bozdular ki anlatamam. heyecanla kalp atışlarını duymayı beklerken kadın suratsız bir şekilde bana "bu geebelik devam edemez üç gün sonra aç gel alamım" dedi perdeyi çekip gitti. dünya başıma yıkıldı.şimdi fatih medical parka gidiyorum doktorumdan çok memnunum terapi için gitmek geliyor içimden, kürtajı da orda oldum bütün ekipten çok memnun kaldım. şimdi tekrar hamileyim ve oraya devam ediyorum.

bende ilk doğumum orda yaptım canım aynur hanım vardı ozaman ben pek şikayetçi kalmadım özel odada kalmıştım zaten ama şimdi sorun doktorda biraz ilgisiz gibi geliyor fatihe bende gidebilirim doktorun ismini verebilirmisin?fiyatlar nasıl bilgin varmı sezeryan olucak benim.bu arada sana çok üzüldüm rabbim bebiğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

teşekkür ederim canım. ben Leyla Hanım'a gidiyorum. Şule Hanım var ondan da çok memnunlar. muayene 60 tl ama inan verdiğin paraya değiyor. oturup sohbet havasında herşeyi öğrenebiliyorsun hemde randevu saatinde giriyorsun bi aksilik çıkmazsa . benim kürtajımda da temizlikçisine kadar hepsi akşama kadar ilgilendi doğuma alcaz seni inşallah diyerek gönderdiler. güven çok önemli gerçekten.

anladım canım çok sağol sezeyan fiyatını biliyomusun peki acaba o nekadar.sultangazi medical parkta 400 tl ssk lı ve özel oda

arkadaşlar kimse yokmu bana fikir verip yardım edicek :((okadar hamile ve anne var burada bekliyorum önerilerinizi

500 evler şafak hastanesi kadın doğuma giden var mı?defne hanımı çok iyi diye duydum bilgisi olna varmı ?yorumlarınız bekliyorum çok kararsızım

Back
X