C cardinal Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2010 13 0 36 A.B.D. 8 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cardinal #1 merhaba arkadaslar,ben 10 haftalik hamileyim eger siz de benim gibiyseniz buradan yasadiklarimizi paylasabiliriz...
merhaba arkadaslar,ben 10 haftalik hamileyim eger siz de benim gibiyseniz buradan yasadiklarimizi paylasabiliriz...
krishazel Rabbim Sana Emanet Kayıtlı Üye 30 Aralık 2009 10.450 33 206 İstanbul 8 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cardinal #2 Bende 10. haftadayim Bulantilarin yeni basladi yemekten sonra oluyor genelde Gecen hafta hafif lekelenmem oldugu icin 10 gunluk raporluyum yatiyorum
Bende 10. haftadayim Bulantilarin yeni basladi yemekten sonra oluyor genelde Gecen hafta hafif lekelenmem oldugu icin 10 gunluk raporluyum yatiyorum
C cardinal Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2010 13 0 36 A.B.D. 8 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cardinal #3 krishazel .!.: Bende 10. haftadayim Bulantilarin yeni basladi yemekten sonra oluyor genelde Gecen hafta hafif lekelenmem oldugu icin 10 gunluk raporluyum yatiyorum Genişletmek için tıkla... selam canim, benim uzun suredir var bulantilarim pek yemek yiyemiyorum cok istahsizim...lekelenme ben de oldu ve oluyo zaman zaman...
krishazel .!.: Bende 10. haftadayim Bulantilarin yeni basladi yemekten sonra oluyor genelde Gecen hafta hafif lekelenmem oldugu icin 10 gunluk raporluyum yatiyorum Genişletmek için tıkla... selam canim, benim uzun suredir var bulantilarim pek yemek yiyemiyorum cok istahsizim...lekelenme ben de oldu ve oluyo zaman zaman...