teşekkür ederim cnm sende 9 hazirande evleniyorsun o halde nasıl heyecanlımısın?
ya yarın eşyalarım yerleşecek ve bu akşam çeyizlerimi götürcez sanırım heyecan başladı. Bende hiç farkında değildim ta ki dün takvime bakana kadar bir baktım 2 hafta kalmış birden panik yaşamadım değil :) Aslında eksik birşeyler kalmadı ama nasıl olcak nasıl gitcek diye baya panik yaptım.
Senin bittimi hazırlıkların? Hangi ilde oturuyorsun bu arada
Bende Bursadayım cnm, gene Bursaya evleniyorum hatta annemede çok yakın :) Aslında çeyiz serme filan hiç tarzım değil ama annem böyle şeylere çok önem verdiği için kırmıyorum ve yapıyorum. Eşya yerleştirmek bence keyifli bile sende halledersin.
Ne güzel benimle aynı tarihte evlencek birine rastlamak :) Stresim azalıyor resmen çünkü aynı duygularda olmak çok güzel.
selammm
bende 10 Haziran geliniyim
bende heycan başladı biraz nasıl olucak güzel olucakmıyım ozamana kadar herşey yetişicek mi vs
düğün canım ailemin çok yakınında oturucaz biz zaten kayınvalidemlerle bizim evimizin arası çok uzak değildi şimdi nişanlımla oturucağımız evde ikisinin tam ortası oyüzden aileler çok hayıflanmıyor bizde öyle. ama yine de çok tuhaf bi burukluk oluyor bazen içimde bilmiyorum sebebini tam adlandıramıyorum...Ne güzel aynı gün evleniyoruz. Bende çok heyecanlıyımailemden ayrılmak biraz üzüyor ama bunları düşünmemeye çalışıyorum. Senin düğün mü nikah mı olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?