10 haziran 2012'de evlenecek olanlar varmı?

Hmmm o sabaha ilk kez evli olarak uyanacak var burda
Tabi Allah'in izniyle insAllah
Mutluluklar dilerim

teşekkür ederim cnm sende 9 hazirande evleniyorsun o halde nasıl heyecanlımısın?

teşekkür ederim cnm sende 9 hazirande evleniyorsun o halde nasıl heyecanlımısın?

evet canim büyük gün 9 haziran
yok heyecanli degilim pek. Ben degilmisim gibi geliyor hâlâ.. belki gün yaklastikca heyecanim artar bilemicem :44:
Sen ne durumdasin ? Hazirliklarin tamam mi? Heyecan var mi heyecan

ya yarın eşyalarım yerleşecek ve bu akşam çeyizlerimi götürcez sanırım heyecan başladı. Bende hiç farkında değildim ta ki dün takvime bakana kadar bir baktım 2 hafta kalmış birden panik yaşamadım değil :) Aslında eksik birşeyler kalmadı ama nasıl olcak nasıl gitcek diye baya panik yaptım.

Senin bittimi hazırlıkların? Hangi ilde oturuyorsun bu arada

Oooo güle güle yerlestirin insallah esyalarinizi :) çok tatli bi telas o
Heheh bi anlik kalp çarpinti oluyor ama cabuk geciyor tarihe bakinca

Benim ceyizimde pazar gitcek insallah, yerlestirmeye o gün baslariz, yetismezsede aksamlari is cikisi gideriz artik napalim :)
Fransadayim canim ben burda oturuyorum burdada yasicaz evlendikten sonra, sen nerde oturuyorsun nereye gelin gidiyorsun?

Bende Bursadayım cnm, gene Bursaya evleniyorum hatta annemede çok yakın :) Aslında çeyiz serme filan hiç tarzım değil ama annem böyle şeylere çok önem verdiği için kırmıyorum ve yapıyorum. Eşya yerleştirmek bence keyifli bile sende halledersin.
Ne güzel benimle aynı tarihte evlencek birine rastlamak :) Stresim azalıyor resmen çünkü aynı duygularda olmak çok güzel.

hayırlı uğurlu olsun canım,Allah bir ömür mesut etsin
sen evlendiğinde ben 1 haftalık taze gelin olacağım
o sırada balayında olacağız

Benimde tarzim degildi ama eglenceli geçti çeyiz sermek ama simdi sorsan neyi nereye yerlestirdin diye haberim yok kalabalikta oldu bitti valla anlamadim bisey neyse ben elime alirim evlendikten sonra napalim ama cidden keyifliydi canim, insallah seninkiside güzel geçmistir

ayni duygulari paylasmak benim içinde cooook güzel :)

Son düzenleme:
Benim çeyiz sermede 11 kişi vardı biraz kasıldım çünkü herkes bana soruyordu :) Neyseki atlattım... Senin çeyiz sermenin keyifli geçmesine çok sevindim cnm...

selammm
bende 10 Haziran geliniyim

bende heycan başladı biraz nasıl olucak güzel olucakmıyım ozamana kadar herşey yetişicek mi vs

selammm
bende 10 Haziran geliniyim

bende heycan başladı biraz nasıl olucak güzel olucakmıyım ozamana kadar herşey yetişicek mi vs

Ne güzel aynı gün evleniyoruz. Bende çok heyecanlıyım ailemden ayrılmak biraz üzüyor ama bunları düşünmemeye çalışıyorum. Senin düğün mü nikah mı olacak?

10 haziran geliniyim bende..o günü gelinliğimi düşündükçe çok heyecanlanıyorum, nasıl olucak, ben nasıl olucam kafamda o kadar çok soru dolaşıyorki... Ömrümde daha önce hiç yaşamadığım hisler bunlar... İnşallah gülümseyerek hatırlayacağımız anılarımız olur..

Ne güzel aynı gün evleniyoruz. Bende çok heyecanlıyım ailemden ayrılmak biraz üzüyor ama bunları düşünmemeye çalışıyorum. Senin düğün mü nikah mı olacak?
düğün canım ailemin çok yakınında oturucaz biz zaten kayınvalidemlerle bizim evimizin arası çok uzak değildi şimdi nişanlımla oturucağımız evde ikisinin tam ortası oyüzden aileler çok hayıflanmıyor bizde öyle. ama yine de çok tuhaf bi burukluk oluyor bazen içimde bilmiyorum sebebini tam adlandıramıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…