- Emoji Skoru
- 83
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi nurluogretmennur
-
Tutmaz mı çok tedirginimArkadaşlar bugün 10 hücreli 3.gün embriyo transferi oldum Grade 2 denildi genelde 8 hücreli tutunmuş benim amh düşük eşimde de sperm sorunu var geriye bir embriyo kaldı 5 e giderse donduracaklar
10 hücreli 3.gün embriyosu çok iyimiş 3.gğn transfer edilmedi mi anlamadımArkadaşlar bugün 10 hücreli 3.gün embriyo transferi oldum Grade 2 denildi genelde 8 hücreli tutunmuş benim amh düşük eşimde de sperm sorunu var geriye bir embriyo kaldı 5 e giderse donduracaklar
10 hücreli olması daha iyi canım neden korkuyorsun hiç korkma3.gün yani bugün transfer edildi korkuyorum genelde 8 hücreli oluyor ya
Rica ederim her zaman özelden de yazabilirsin canım benimde 3.gğn embriyomdu güzel haberlerini bekliyorum Allah’ın izniyleİnşaAllah inşaAllah çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için
Rica ederim her zaman özelden de yazabilirsin canım benimde 3.gğn embriyomdu güzel haberlerini bekliyorum Allah’ın izni
Tutundu mu sizin bebeğinizİnşaAllah inşaAllah çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için
Benim 11 hücreli grade 1 3. Gün embriyosu transfer edilmişti. Ama tutunmadi. Bazen kadere dönüyor iş. En kalitelisini de koysan tutmayabiliyor. O yüzden içinizi ferah tutun. 5aa li pgtli embriyolar bile tutmuyor. Ama 2bb Umut verilmeyen embriyolar tutunuyor. O yüzden gününü hücre sayısını çok kafaya takmayın. Nasibinizde varsa alırsınız kucağınıza .Arkadaşlar bugün 10 hücreli 3.gün embriyo transferi oldum Grade 2 denildi genelde 8 hücreli tutunmuş benim amh düşük eşimde de sperm sorunu var geriye bir embriyo kaldı 5 e giderse donduracaklar