• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 kilo verdim nasil mi ?

dobbyisfree

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
2
0
16
İstanbul
Gecen sene eylul ayinin basinda yaklasik 62 kiloydum. Gecen seneye kadar basarili bir cok diyetim olmadi degil. 22 yasimdayim ve bu yasima kadar ergenligimden itibaren cogu zaman diyet yaparak gecirmistim. Kilo verme-alma dongusu diyelim. Cok siki bir diyet yapar fazla kilolarimin hepsini biranda verir, daha sonra da yoksunluk kriziyle hepsini iki kati daha fazla alirdim. Gecmisimde anoreksiya donemim bile oldu. Acikcasi kilomla barisik biri degilim. Ama gecen sene yaklasik 10 kilo verdim ve hayatimda ilk defa aldigim kilolar bana geri donmedi. Nasil oldu derseniz, kendimi kisitlamayi biraktim. Tatli yeme, hamur isi yeme, sunu yeme, bunu yeme seklinde kendime koydugum tum kurallari en bastan kaldirdim. Herseyden yedim, ama tabagimda yemek birakmayi aliskanlik haline getirdim.
 
öncelikle tebrikler kutlarım.kilo almamak için neler yaptıgını yazmışsın ama 10 kiloyu nasıl verdin canım nasıl bir diyet uyguladın onuda bizim için yazsana:)
 
tebrik ederim gerçekten böyle başarıları okuyunca gaza geliyoruz :27:
keşke resimde koysaydınız
 
Back
X