• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 senedir tanıdığım ve üstelik 2 senedir evli olduğum sevdiğim adam bir gaymiş :(

yuva kavramını biliyorum rahat ol.boşanmaktan daha iyi çareler olabilir bu adamı elbetteki onaylamıyorum bu konularla ilgili özel aile danışmanları var gerçekten bu adamda böyle bir sorun varsa gidip tedavi olabilir ki bana göre böyle birşey yok...boşanmalarında ne yazıkki en büyük problemi çocuk cekecek sadece... bende oğlumu babasız büyütüyorum hergün benm çocuğum baba hasreti çekiyor sadece bu konuda çocuğu düşündm..bu konu için diğer konulardada siz için söylemiyorum yanlış anlamayın kadın anlatıyor örneğin görümcem şöyle sorunlu vs. gibi çoğu kişi hemen BOŞANMALISIN! yazıyor benm tepkim bu yüzden sadece hassas olduğum için hakkınızı helal edin...
Eşcinsellik hastalık değil ki tedavi edilsin .

2 yıldır aktif bir cinsel hayatınız olduğunu ve çocuğunuzun varlığını düşününce, gay değil de biseksüel olabileceği kanaatine vardım.

Ayrılıktan başka ne yapılır bilemedim, çok zor bir yüzleşme olmuş. Allah yardımcınız olsun.

Sanırım haklisiniz bayanlar benim psikolojim iyi değil galiba en iyisi yavrumu bir çocuk esirgeme kurumuna verip gidip psikolojik tedavi görmek

Niye arkadasim cocugunu atiyorsun basindan. Kocan olmadan
olur hanım efendi arkadaşınız sizi biraz yanıltmış o götçü denilen tayfa genelde ortalıkta karı kız bulamayan tipler ve kadın gibi olan tiplerle veya cd denilen (yani kadın kıyafetleri ile dolaşmaktan hoşlanan) veya travestiler ile ilgilenirler.

yani hanımefendinin eşi nasıl tiplerle ilgilenmiş bu da önemli ama kendi hemcinsine ilgi duyan biri heteroseksüel olarak adlandırılamaz. siz veya arkadaşınız her ne derse desin bunun adına. afedersiniz, bazı yerlerde hayvanblarla ilişkiye giren tipler bu şekilde cinsel deneyimlere de girebiliyorlar ama imkansızlıklardan. buradaki hanımefendinin eşinin sanıyorum imkanları var.

hiç olmadı hemcinsi yerine karşı cinse yönelir ki anal ilişkiden hoşlanan kadınlar da var. bilmem anlatmak istediğimi anlatabildim mi ama hanımefendinin eşi kesinlikle heteroseksüel değil.

dediklerimi arkadaşınız da teyit edecektir. ona sorabilirsiniz isterseniz.
olur hanım efendi arkadaşınız sizi biraz yanıltmış o götçü denilen tayfa genelde ortalıkta karı kız bulamayan tipler ve kadın gibi olan tiplerle veya cd denilen (yani kadın kıyafetleri ile dolaşmaktan hoşlanan) veya travestiler ile ilgilenirler.

yani hanımefendinin eşi nasıl tiplerle ilgilenmiş bu da önemli ama kendi hemcinsine ilgi duyan biri heteroseksüel olarak adlandırılamaz. siz veya arkadaşınız her ne derse desin bunun adına. afedersiniz, bazı yerlerde hayvanblarla ilişkiye giren tipler bu şekilde cinsel deneyimlere de girebiliyorlar ama imkansızlıklardan. buradaki hanımefendinin eşinin sanıyorum imkanları var.

hiç olmadı hemcinsi yerine karşı cinse yönelir ki anal ilişkiden hoşlanan kadınlar da var. bilmem anlatmak istediğimi anlatabildim mi ama hanımefendinin eşi kesinlikle heteroseksüel değil.

dediklerimi arkadaşınız da teyit edecektir. ona sorabilirsiniz isterseniz.

Fantazi iste bu da bir cesit. Herneyse neyse ne farketmez. Ben insallah o hesabi meraktan yada isletletmek icin acmistir diyorum. Gerci baska baska sorunlari da var o oyle olsa bile. Zor durum.

Niye arkadasim cocugunu atiyorsun basindan. Kocan olmadan

Fantazi iste bu da bir cesit. Herneyse neyse ne farketmez. Ben insallah o hesabi meraktan yada isletletmek icin acmistir diyorum. Gerci baska baska sorunlari da var o oyle olsa bile. Zor durum.

evet bundan önce hem çözmesi gereken sorunları var bence hemde büyük bir kararı doğru bir şekilde vermeli.

Sanırım haklisiniz bayanlar benim psikolojim iyi değil galiba en iyisi yavrumu bir çocuk esirgeme kurumuna verip gidip psikolojik tedavi görmek

Sandıgınız kadar güçsüz bir kadın değilsiniz, paranız eşyanız hicbir şeyiniz yokken dahi çabalayabilmeniz aslında sizin inat ettiginiz bir konuda basarılı oalbileceginizi gösteriyor.
Hata yaptıgınız nokta, yanlış bir konuda inat etmeniz olmuş.
Kumarbaz ve sorumluluk sahibi olmayan biri için emek vermek yerine cocugunuz ve kendiniz için yeni bir hayat kurmak üzere çabalasaydınız bugun bambaşka bir yerde olurdunuz.
Ancak yine de hiçbir şey için geç kalmış degilsiniz.

Psikolojik olarak iyi hissetmiyorsanız bu konuda bir destek almanız evet iyi olur fakat bu durum cocugunuzdan vazgecmenizi gerektirmez.
Eğer ona zarar verecek bir şey yapmıyor ve ihmal etmiyorsanız cocuk esirgeme konusunda acele etmemenizi tavsiye ederim.

Önceki sayfalarda babanızdan bahsetmiştiniz, nasıl biridir? Şiddet uygular mı? herhangi bir bagımlılıgı var mı? öfke kontrolu var mı?
Duruma göre ayrılıp onun yanına yerlesebilirsiniz bir süre. Hem kendi tedavinizi olursunuz hem de cocugunuz icin iyi bir aile ortamı saglanmış olur.
Kendinizi toparladıktan sonra da ayrı bir eve cıkıp bir yandan calısır evinizi geçindirir bir yandan da cocugunuzla ilgilenirsiniz.
Emin olun bunu yapan bir sürü kadın var, siz de basarabilirsiniz.
Yeter ki isteyin ve haketmeyen biri icin ugrasıp boşa kürek çekmektense kendinizin ve cocugunuzun iyiligi icin çabalayın, kararlı olun.

Babanızın başını öne egmek konusunda da yanlış düşünüyorsunuz.
Damadını begenmedigi icin, sizin iyiligniz icin evlenmemeniz konusunda ısrarcı olan bir babanın ayrıldıgınızda sizi reddetmekten ziyade yanlışınızdan döndügünüz için sizin adınıza sevinecegini düşünüyorum. İlk zamanlar surat asabilir belki ama biraz zaman verirseniz aranızdaki buzlar da erir. En azından denemiş olursunuz.
O da inat ediyorsa da yapacak bir şey yok. Bundan sonra başkaları ne der diye değil evladınız ve kendiniz için yaşayın zaten.
Sizi mutsuz edecek davranıslarda bulunan, maddi manevi zarar veren insanlardan yani eşiniz gibi davranan kişilerden de uzak durun.

Ah bu internet sanal alem maalesef kimi insanı meraklandırıyor sanırım eşiniz de öyle bir yola girmiş Allah önce ona yardım etsin demek düşer bize yanlış tabi ki ama kimi insan bu arzulara ve meraklara yenik düşüyor
İçin den ne geliyorsa onu yap şeytan Allah kullarının damarın da gezen kan gibi gezermiş merakla yanlış yollara itermiş o yollara düşmemek bizlerin elin de düştüğün gibi de seni terk edermiş tövbeler olsun
Geçen yıllar da benimde yeğenimin telefonuna bakarken bir kız arkadaşı hep lezbyen videoları beğenmiş şok oldum ve geçen duydum evlendiğini belki yolu olsa devam edecek bilmem artık yada merak kendi duygularında beğenmeye itti
maalesef kahretsin bu interneti ve hızla yayılan sapık ve sapkınlığı dua et doğru yola kavuşursun inşallah
Ahir zaman sınav zor her şey karşımızda ulaşmak kolay kıyamet yakın sanırım rabbim sen bu kullarını koru cümlemizi Hidayet et

Çocuğu da vermeyi gözden çıkarmanız şaşırtıcı olmaz yapmayın çocuktan değil çok günahkar bir insan ise önce Allah'a sığının sonra da evladınızla Yen'i bir hayat kurun size tavsiyem Burdur
Anne baba rızası önemli kimse için aileyi kırmaya bırakmaya değmeZ İnan'ın

gay olsa anlardiniz benve her iki tarafada ilgi duyuyor bunlar kendi aralarinda ikiye ayriliyormus aktif pasif gibi esiniz aktif olan grupta sanirim cunku paaif olan gruptan olsa sizinle pek cinsel temasta bulunamazdi
ben bosanin derim her turlu hastalik bulasabilir

Konu eski ama yazayım.
Kocanız gay değil biseksüel. Yani iki cinsle de ilişkile açık yönelimi var.
Toplum baskısından hep farklı davranmış ve bu güdüsünü besleyememiş hep sapına kadar errrrkekkk rolünü üstlenmiş.

Yani biz lgbt+ bireyleri savunurken bir bildiğimiz var.
Çünkü bu insanlar her kesimden, her meslekten insanlar ve topluma deşifre olmamak için internette, belirli lgbt mekanlarda, sevgilisinin evinde hep gizli saklı bir hayat yaşarlar.

Bu gözler ne polisler, ne aile babaları, ne köylüler, ne zengin aile çocukları, firma sahipleri vs. gördü peh!
Hepsi gizli yaşar, çoğu evli barklı, çocuklu tombalaklı, torun sahibi... Hatta çoğu da homofobiktir bakmayın.
Yediremezler kendilerine çünkü. Hani sapına kadar errrrrkkkeeekkkkler ya. Öyle yetiştiğinden cesaret edemez, kendine de yediremez. Ama eninde sonunda doğuştan gelen dürtülere karşı koyamaz.

O kadar lgbt+ bireyler neden ilişkiye girdikten sonra öldürülüyor zannediyorsunuz. İşte hepsi iç güdüleriyle birlikte olduktan sonra pişmanlık ve reddetme yaşar ve o krizle öldürür.

Neyse size gelirsem eğer. Eşiniz malesef paravan olarak kullanmış olabilir sizi. Çok büyük ayıp etmiş.
Eğer böyle bir ilişkiye açık değilseniz en iyisi yollarınızı ayırmanız :) Tabi eski konu ama olsun :)

Belli ki ayrılamamış yoksa gelip yazardi diye düşünüyorum.Yanilmışta olabilirim.Çocuğunu insallah esirgeme kurumuna vermemiştir.
Zor bir durum hele ki hala seviyorsa daha da zor.
Hangi karari verdiysen o karar seni ömür boyu mutlu eder insallah.

Back
X