• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 senelik evliyim 11.gün asilama değerim için yardım edin nolur

gulbebek

Annesinin prensesi geliyor ☺
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
3.477
157
163
Asilama olali 11 gün ovitrelle iğnesi olali 13 gun oldu .Beta hcg 31 çıktı ignedenmi yoksa hamile olabilirmiyim?

Hamilesin bence canim bekle iki gun sonra tekrar iki katina cikmasi onemli olan o

Bende 3 kez yaptirdim asilama hep 0.100 cikti bu kadar yukselmesi hamilelik bence

İnsAllah canım insAllah o kadar kötü oldum ki anlatamam hala ınanasim gelmiyor ama yinede sormak istedim Allah razı olsun

• Beğen
Reactions: iiz
Bende 6 yillik evliyim 5 yildir cococuk icin ugrasiyoruz 3 kez asilama 2 kez tup bebek hepsinde negatifi gorduk 1 yila yakindir gitmiyoduk hast ve suprix gibi mujize gibi bisey oldu ve hamile oldugumu ogrendim seni gibi inanamadim ve bebegimi cobuk kaybettim suan kanamam var dusuyo bebek uzun yazdim kusura bakma diyecem suki ona inan sahiplen canim rabbim saglikla sana bagislasin insallah bebegini seni cok iyi anlayabiliyorum dua edecem senin icin beni durumundan haberdar et olurmu

Asilama olali 11 gün ovitrelle iğnesi olali 13 gun oldu .Beta hcg 31 çıktı ignedenmi yoksa hamile olabilirmiyim?
10 yıl üzerine sağlıkla gelsin inşallah mucizen canıım... Bence hamilesin çünkü Dönemlere göre hcg değerlerine bi bakarsan 13.gün için değerinin normal olduğunu görebilirsinn... umutlu ol.. Darısı isteyen herkesin başına olsun.

bildiğim
e göre 13. güne kadar iğne etkisi kalmaz. senın bunu anlaman ıcın bellı aralıklarla hcg tetsı yapıp sılınmeyı görmen gerekırdı tekrar koyulaşmayı gördugunde anlamıs olurdun.

inşallah kat kat katlanır degerın ama bence yenı oldugu ıcın deger düşük ama hamilesin

Allah razi olsun canım benim ınanmasi çok guc çok teşekkür ederim ❤

Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım.. Onca yıl sonra hediye gibi gelmiş hoşgelmiş meleğinnnn:)

11.gün tahlilim 31:nazar:
12.gün tahlilin 58:nazar:
14.gün tahlilim 139:nazar:
şükürler olsunnnm :KK200::anneadayı::nazar:
Yüce Rabbim hayirlisiyla bebek isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarimdasinz umut olsun diye yazmak istedim umutsuzluga düşecek gibi olursaniz duaya başvurun her zaman dua edin ama dusuncelerimiz bize geri dönüyoruz o yüzden iyi düşünelim iyi olsun

11.gün tahlilim 31:nazar:
12.gün tahlilin 58:nazar:
14.gün tahlilim 139:nazar:
şükürler olsunnnm :KK200::anneadayı::nazar:
Yüce Rabbim hayirlisiyla bebek isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarimdasinz umut olsun diye yazmak istedim umutsuzluga düşecek gibi olursaniz duaya başvurun her zaman dua edin ama dusuncelerimiz bize geri dönüyoruz o yüzden iyi düşünelim iyi olsun
canim senin adina cok sevindim tebrikler inşallah sonuda güzel olur.

Back
X