Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 yıl üzerine sağlıkla gelsin inşallah mucizen canıım... Bence hamilesin çünkü Dönemlere göre hcg değerlerine bi bakarsan 13.gün için değerinin normal olduğunu görebilirsinn... umutlu ol.. Darısı isteyen herkesin başına olsun.Asilama olali 11 gün ovitrelle iğnesi olali 13 gun oldu .Beta hcg 31 çıktı ignedenmi yoksa hamile olabilirmiyim?
e göre 13. güne kadar iğne etkisi kalmaz. senın bunu anlaman ıcın bellı aralıklarla hcg tetsı yapıp sılınmeyı görmen gerekırdı tekrar koyulaşmayı gördugunde anlamıs olurdun.Asilama olali 11 gün ovitrelle iğnesi olali 13 gun oldu .Beta hcg 31 çıktı ignedenmi yoksa hamile olabilirmiyim?
hamilesin canım. gözün aydın .tebrik ediyorumSanırım hamileyim 11.gün tahlilim:31 12.gün 58.8 şükürler olsun
2 günde bir baksaydın 2 ye katlanırdı hemen 1 gun arayla bakmısın canım olsun. katlanıyor değerın maasallahSanırım hamileyim 11.gün tahlilim:31 12.gün 58.8 şükürler olsun
Bu ara herseye agliyorum bu yazı bile öyle duygu doluki çoook ama çok teşekkür ederim cook tesekkurler☺Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım.. Onca yıl sonra hediye gibi gelmiş hoşgelmiş meleğinnnn:)
canim senin adina cok sevindim tebrikler inşallah sonuda güzel olur.11.gün tahlilim 31
12.gün tahlilin 58
14.gün tahlilim 139
şükürler olsunnnm
Yüce Rabbim hayirlisiyla bebek isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarimdasinz umut olsun diye yazmak istedim umutsuzluga düşecek gibi olursaniz duaya başvurun her zaman dua edin ama dusuncelerimiz bize geri dönüyoruz o yüzden iyi düşünelim iyi olsun