Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkeze teşekür ediyorum sizin de inşallah kolay doğum olur kızlar,ben son günune kadar bol bol yürüdüm,merdvene çiktim indim birde sanciların arasında dinlenmeye çalıştım gözü kapattım bebeyi düşündüm artık kavuşacam kendi kendine dedim,birde bir kız hastanede gördüm 41 hafta bitiyordu ama tık yok hiç bir şey hissetmıyordu,çok üzüldüm onun için kendimi düşünecek zaman kalmadı:1no2:birde doğum giren ekibe çoook teşekür ettim çok temiz bilinçlı ve anlaişlılardı(bu sefer gazide doğum yaptım özel değil,ama sanki özel gibi davrandılara.s)herkeze kolay doğumlar dilerim,çok mutluyum:asigim:canımcım gözün aydın... allah analı babalı büyütsün inşallah.. çok fazla sancı olmadan doğum yapmışsın ne güzel.. bi formülü varmı bunun?
merhaba kızlar ben oğuluma kavuştum nihayet:lepi:,gazide doğum yaptım çoook memnun kaldım:sm_cool:,tertemiz,ilgi kaynıyor,kısaca çok beyendim.10 temmuz sabah az sanci duydum,hesapladım sabahın 10 -16 kadar kaç santim açiklığı olacak(yaklaşik 1 santim saatte açilıyor normalde)saat 15:30 hastaneye doğuru yola çiktık,4cm açilmışım,19:30kadar sanci odasında yattım,sonra doğumhaneye aldılar,20:05bebek kucaktaidıo kadar çabuk oldu her şey ne de ben ne de doktorlar hiç anlamadıkCADIARZU,çok teşekür ettim onlara her şey için,çok güzel doğum oldu,herkeze inşallah böyle çabuk kavuşmasını bebişlere dilerima.s.
evde ben anladım doğum yapacaığını,hatta eşimle dalga geçtim senin uğurlu rakam 9,bende sana o gün doğum yapı verim:roflol:,9da olmadı diğer günün sabahında biraz sızladı karnının altında,bende zamanı tuttum 10dk da bir geliyordu,ama çok hafif adet sancisı gibi,hastaneye varınca (15:30 yola çıktık)sancım 5dk da bir gelmeye başladı,doktor muane etti,4 cm açilmişsın demiş,biraz bekleyelim demiş 19:30 da hala hafif sancılarım vardı,yane canı yanmadı çok şükür,sanra 19:50kadar 3dk da bir gelmiş sancım,ve çok canım acımış,ben de rahatlamayı çalıştım,doktor zaten devamlı gelip gidiyo,beni doğumhaheye almışlar,midesinı yıkıyıcaz,tuvalete gidersin yardımıyla,sonra spinal anestezi yapıcaz en aza acı indiren anestezi(epidural değil,spinal)ben de yardım gerekmedini soyledim,tuvalete gittim,iki adım ilerde zaten odanın hemen yanında,ordan çıktım,bacaklarım kendi kendine açilmaya başlamışsırnaşık şey,ne olduğunu anlamadım,doktor beni görünce ne oldu anladı sıkın ıkınma bebek yere düşebelir,dedi,zaten kafası neredeyse çikmış:1shok:,hemen doğum koltağa yatırıldım,hatta ben kızdım bana hani spinal uygulıyaktınız dedim:mymeka:,doktorda tamamda sen doğurmuşsun zaten yetişemedik dedi,spontan doğum oldu,normalde daha en az bir saat ben sanci çekecektın:roflol:,ama tabiat ana farklı istemiş,yane bana sadece lokal uyguladılar dikişleri dikerken,ama pek canım yanmadı doğumdaGözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün.Sancı odasında nasıldı sancıların,çok zorlamamış sanırım seni.Umarım herkezin doğumu seninki gibi kolay olur.