10 ya sonra nasip olursa evleniyorum bazı sorularım ve sorunlarım var yardım lütfen

minagel

Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
72
34
88
Arkadaşlar kısmetse 5 yıllık sevdiceğim ile nisanda evleniyoruz,neye nereden başlayacağımı bilemiyorum çok heyecanlıyım ve bu 10 ay su gibi akıp geçsin istiyorum(geçermi acaba pöfff).Size bu satırları yazarken bile heyecan ve mutluluktan kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor.Aslını sorarsanız eş adayım ile evlilik falan düşünmüyodum, tam ben evlenmeliyim artık diye içimden geçirirken Allahın hikmeti o bana evlenme teklif etti.Ben 30 yaşındayım eş adayım ise 42 yaşında biz bazı ailevi sorunlar yüzünden çok yavaş davrandık bu konuda.Şimdi heyecandan, onuda bazen bunaltıyorum bazen günde 20 defa telefon açıp bunuda yaparmıyız onuda alırmıyız nerede oturalım şu semtmi bu semtmi olsun diye Allahtan aşkım çok anlayışlı ve mülayim biri beni anormal anlıyor kırmıyor incitmiyor yalın bir dil ile şu dediğini yaparız fakat bu dediğini yapmak zamanımızı alır gibi yorumlar yapıyor.Onu bir gün bu kadar çok seveceğim aklımın ucundan bile geçmezdi garibime zamanında çok çektirdim.Çok uzattım biliyorum asıl sormak istediğim ben anne olmayı öyle çok istiyorum ki bunu kelimelerle ifade etmem mümkün değil.Malum eşiminde benimde yaşımız biraz geçkin benim yaşımda evlenip kolayca çocuk sahibi olan varmı ayrıca eşimin yaşı benim gebe kalmam için sorun teşkil edermi?şayet etse bile ben ondan ölürümde vaz geçmem :) benimki sadece heyecan ve merak.Şimdiden teşekkür ederim ...

canım beniim Allah mutlulugunu daim etsin öncelikle.. çok da abartma canım yaşınızda bişey yok sanki 50 yaşındaymıssın gibi karamsarlıga kapılmışsın :) çevremde senin durumunda olanlara bakıyorum da hiç de öyle bi sorun yaşayan olmadı. en canlı örnek 43 yaşında evlendi dayım, eşi 31 yaşındaydı. düğünden tam 1 hafta sonra hamile kalmıştı :) demek istediğim yaşınızda falan hiçbisey yok gayet normal bence. sen aşkını yaşamaya bak, bebeginiz olacaktır Allahın izniyle.

canım benim çok teşekkür ederim bunları duydukça mutluluğum iyice tavan yaptı çok sağol.çevremde benim durumumda olan hiç yok o yüzden bu konular kafamda hep soru işareti bırakıyor.bazı bayanlar yumurtalıkları çok temiz olduğu halde yıllarca gebe kalamadıklarını söylüyorlar herşey nasip işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…