10 yaşındaki kızım!

TurkContes

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
221
333
303
hanımlar mrb. Beni iyice bunaltan bi konu hakkında yazışmak istiyorum 10 yaşında kızım var ve büyük tuvaletini poposunun arasında tutuyor ee haliyle iç çamaşır kaka oluyor. Dr.’a götürdüm testler yapıldı hiçbir sorun yok, pediatrik’le görüştük yine bir sorun yok.

Son düzenleme:
Bu arada benim de 10 yasinda oglum var , o da zaman zaman altina kaciriyor cunku oyunu birakip tuvalete yetisemiyor
Aklimdan bile gecmedi vurmak
Donunu cikarttirip kendisine yikatiyorum
Sonra bi sure yapmiyo
Tekrar olunca yine kendisi yikiyor
Cocuk bu yahu adi ustunde neden vuruyorsunuz kirli bir don icin?

Ilgı eksılıgının büyük belırtısı bu yasdakı çocuklarda kakayı altına kacırma ve oluyor.
Siz bırde üstüne tokat atıyorsunuz daha da çözülmez hale gelıyor.
Çocuğunuzu gerçekten sevın onemseyın o zaman sorun ortadan kalkar.

Kıyamam niye tokat atıyorsunuz, günah ya.
Doktor da mı yok buraya sormuşsunuz.
Tecrübeli anneler tabi ki var ama onlar da uzmanından destek almıştır.

Zamanında yanlış verilen tuvalet eğitiminin meyvelerini topluyorsunuz belkide. Tuvalet kazaları olur çocukların. Siz bu sert tutumunuzla onu hem korkutuyorsunuz hemde tepkisini çekiyorsunuz. Yakında tuvaletini hiç yapamamaya başlarsa şaşırmayın.

bazen çıldırıp bi tokat vuruyorum.

İç çamaşırı kaka oluyor diye tokat atmak ne demek ya?
Nasıl bir şuursuzluk bu. Bu kadar öfkelenecek ne var? Belki zamanla bırakacak bu huyunu.
Belki ilginizi çekmeye çalışıyordur sizin bilmediğiniz başka konuda.

Bakın profil yazınıza:

"Benim Aşk ilk önce kocam sonra Temizlik"

Bu yaklaşık bir sene önce yazılmış bir yazı sizin tarafınızdan, kızınız 9 yaşında ön ergenliğe girerken yani.

Yani kızınız sizin için temizlikten sonraki bir aşk olduğunun için için farkında ve dikkat mi çekmeye çalışıyor dersiniz?

Bir de siz fark etseniz, o kirlenen iki donun yıkanmasının 10 dakika, atılan tek tokatın yıkanmasının 10 sene aldığını??
Temizliği bir bırakıp, o tokatları telafiye bakın ve evdeki ilginizi kirlenip kararan koltuklara değil, annesinin ilgisinden uzak kalıp, içi kararan çocuğunuza gösterin derim.
Bunu da kendinize itiraf ederek başlayın.

Bakın profil yazınıza:

Bu yaklaşık bir sene önce yazılmış bir yazı sizin tarafınızdan, kızınız 9 yaşında ön ergenliğe girerken yani.

Yani kızınız sizin için temizlikten sonraki bir aşk olduğunun için için farkında ve dikkat mi çekmeye çalışıyor dersiniz?
Bir de siz fark etseniz, o kirlenen iki donun yıkanmasının 10 dakika, atılan tek tokatın yıkanmasının 10 sene aldığını??
Temizliği bir bırakıp, o tokatları telafiyle başlayın ve evdeki ilginizi kirlenip kararan koltuklara değil, annesinin ilgisinden uzak kalıp, içi kararan çocuğunuza gösterin derim.

+100000
Temizliği aşkla yapan bir kadın kirli don için çocuğa tokatı hak görüyor gerçekten.
Çünkü onun çocukları, onun yıkadığı donlar hep tertemiz olmalı.. Annelik bu ona göre..

tamamen pisikolojik bir durum.altında yatan bir şey var ve bunu anlamak için onu oyun oynarken konuştura bilirsiniz. muhtemelen derdinin bulduğunuzda kaka problemi de kendiliğinden çözüme kavuşacak.sakın vurmayın emin olun oda istemiyor böle olsun.

bazen çıldırıp tokat vurduğuna göre bu bir kere ile de kalmamış defalarca o tokata maruz kalmış çocuk. sebep ne? kakalı don.. eskiden yaşıyor olsaydınız hani çamaşır makinesinin felan olmadığı zamanlar demek kızı yakacaktınız.

bence öncelikle sizin bir psikolojik tedavi almanız gerekiyor.

Bakın profil yazınıza:

Temizliği bir bırakıp, o tokatları telafiye bakın ve evdeki ilginizi kirlenip kararan koltuklara değil, annesinin ilgisinden uzak kalıp, içi kararan çocuğunuza gösterin derim.
Bunu da kendinize itiraf ederek başlayın.
Cok kiziyorum cok
Heba oluyor cocuklar bu kadinlarin elinde

+100000
Temizliği aşkla yapan bir kadın kirli don için çocuğa tokatı hak görüyor gerçekten.
Çünkü onun çocukları, onun yıkadığı donlar hep tertemiz olmalı.. Annelik bu ona göre..
Annelik siralamada bile yok ki
Once koca sonra temizlik
Cocugu da allah bilir mahalle baskisiyla dogurmustur

Back
X