10 yaşındaki kızım!

10 yaşındaki koca kız kakasını yapıp bilerek totosunun arasında tutuyor bebek olsa dediğiniz doğru bilerek yapmıyor.dersin ama belliki bilerek yapıyor bu kız kocaman kız yani utanıcaksa kaka tutmaya utansın

bende bilerek yaptığını düşünüyorum ama sebebi anne..
çocuğun geliştirdiği tepki tamamen anneye.

Ne de meraklıyızdır topa tutmaya.
ne de severiz bela okumayı.
Herkes mükemmel anne, kusursuz anne.
emin olun konu sahibi de en az sizler kadar annedir.
eleştirip topa tutmak yerine çözüm önerilerini yazsak çok daha faydalı olurdu inanın.

Konu sahibi
bir pedagog a danışsanız çok faydası olur diye düşünüyorum
mutlaka bu davranışın altında yatan sebepler vardır.
inanın ki 10 yaşındaki çocuk bunu yaptığı için utanıyordur.
Örneğin aile içi geçimsizliğiniz bile varsa bu bile çok büyük sebep inanın.
vb.. örnekler.... Destek almanızı öneririm.
Birde temizlik konusunda titizliğiniz var mı?

10 yaşındaki koca kız kakasını yapıp bilerek totosunun arasında tutuyor bebek olsa dediğiniz doğru bilerek yapmıyor.dersin ama belliki bilerek yapıyor bu kız kocaman kız yani utanıcaksa kaka tutmaya utansın
Kiz bibi cildirtma allasen :deli:
10 yasin nesi kocaman , belli ki bi sorunu var kizin
Anasi kocasindan ve temizlikten firsat bulup cocukla ilgilense belki bulur cozumunu

lo bibi popoya şaplak atılır tokat dediğin surata vurulur.
kaldı ki çocuk 10 yaşında.
öz güveni yerle bir her tokatta.

Bibi olayin cozumu dayak degil
Cocugun poposu da dahil hicbir yerine vurulmaz , disiplin saglamak dovmekle olmaz
Benim cocuklarim gayet de soz dinler , 14 aylik bebem bile hayirin anlamini biliyor bir fiske bile vurmadim
Cocugu simartmazsan , kurallar koyarsan , net durursan karsisinda gayet de efendi olur , vurmak cozum degil , hicbir canliya siddet uygulamaya hakkimiz yok
Turk toplumunun en cahil oldugu konu cocuk bakimi , ya doverek gunumuzdeki psikopatlari yetistiriyorlar yada simartarak gunumuzdeki kafamiza sican cocuklari yetistiriyorlar
Oturur bi saat anlatirim burda iki cocuk yetistiren bir anne olarak yapilan hatalari istersen ama emin ol arkadasim tokat yada popoyo vurmak degil hicbirirnin cozumu

Annemden zamanında dayak yedim ne psikopat oldum ne de arızalı her çocuk senin cocukların gibi oturup dinliyor mu acaba milana ben eski kafalı olabilirim çocuk annesine küfür ediyor ama vurmayalım oluyor bunu anlayamam bana küfür edicek çocuğum daha sözünü bitiremeden elimin tersini yer bakim bidaha diyebiliyor mu :KK51: annesine o.pu diyen çocujlar gördüm :KK57:

Ne de meraklıyızdır topa tutmaya.
ne de severiz bela okumayı.
Herkes mükemmel anne, kusursuz anne.
emin olun konu sahibi de en az sizler kadar annedir.
eleştirip topa tutmak yerine çözüm önerilerini yazsak çok daha faydalı olurdu inanın.

Konu sahibi
bir pedagog a danışsanız çok faydası olur diye düşünüyorum
mutlaka bu davranışın altında yatan sebepler vardır.
inanın ki 10 yaşındaki çocuk bunu yaptığı için utanıyordur.
Örneğin aile içi geçimsizliğiniz bile varsa bu bile çok büyük sebep inanın.
vb.. örnekler.... Destek almanızı öneririm.
Birde temizlik konusunda titizliğiniz var mı?
Yorumunuza istinaden yaziyorum
Koni sahibi benim gibi bir anne degil , ben bunu kendime hakaret olarak algilarim cunku cocugumu dovmem , doven bir anneyle de mukayese edilmek istrmem
Daha ilk sayfada yazdim , 10 yasinda oglum var , o da kakasini kaciriyor bazen cunku oyuna dalip yetisemiyor
Bir kere bile vurmak aklima gelmedi , iki kurusluk kirli don benim oglumdan degerli degil
Benim uyguladigim ceza donunu kendine yikatmak , aklima bile gelmez vurmak

Bibi olayin cozumu dayak degil
Cocugun poposu da dahil hicbir yerine vurulmaz , disiplin saglamak dovmekle olmaz
Benim cocuklarim gayet de soz dinler , 14 aylik bebem bile hayirin anlamini biliyor bir fiske bile vurmadim
Cocugu simartmazsan , kurallar koyarsan , net durursan karsisinda gayet de efendi olur , vurmak cozum degil , hicbir canliya siddet uygulamaya hakkimiz yok
Turk toplumunun en cahil oldugu konu cocuk bakimi , ya doverek gunumuzdeki psikopatlari yetistiriyorlar yada simartarak gunumuzdeki kafamiza sican cocuklari yetistiriyorlar
Oturur bi saat anlatirim burda iki cocuk yetistiren bir anne olarak yapilan hatalari istersen ama emin ol arkadasim tokat yada popoyo vurmak degil hicbirirnin cozumu
İyi de canım 14 aylık bebek zaten yaptığı şeyi asla bilerek isteyerek bilinçli şekilde yapmıyordur ona vuran asıl cani.
Ama bu 10 yaşında koca kız. Her türlü kontrollerini yaptırmış kadın.
Popoya vurmakla birşey olmaz bence de, kadını çıldırtmak için yapıyor belli ki.

Back
X