10 Yıl Sonra Hayalet Gibi Karşıma Çıktı Ve...

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Merhaba kızlar sizin icin belki basit bir sorun olabilir ama sahiden hayatimdan bi tat almaz hale geldim

Yillar once calistigim bi is yerinde biri vardi biraz asosyal gibi gorunurdu ama iyi biriydi ozellikle elinden her is gelirdi bu yuzden isle alakali yada birseyle alakali bir sıkıntı olsa sık sık yardinci olurdu iylece bir baktim ki arkadas olmusuz biz her sabah mutlaka 10 dk da oksa bi cay icer azda olsa muhabbet eder oyle isimizin basina gecerdik falan

Sonra bir baktim bedensiz bir selami sabahi kesme olayi konusmaya çalıştım belki farkinda olmadan birsey yapmisimdir diye ya yanit alamadim yada senlik hirsry yok sorun bende deyip gecistirdi tam bu haline alusmistim ki tekrar konusmaya basladi sonra tekrar aynisi gibi oldu bu sefer ben vazgectim onemsemiyirum gibi davrandim ama oyle olmadi iste

O gunden bu yana bi insandan bi sogukluk gorsem yada o gunluk bir durgunluk gorsem gunlerce kendime gelemiyorum ben birsey yaptim farkinda olmadan bisey yaptim diye icim icimi kemiriyordu uykularim kaciyordu taki 1-2 yıl oncesi baska bir sorundan dolayi psikolojik tedavi alincaya kadar devam etti iyilesmistim tam olarak olnasada

Gecenlerde o cocugu is yerinde gorunceye kadar onunla selamlasan konusan bi arkadasa sordum nerden taniyorsun x firmadan dedi arada is yapiyoruz gelip gidiyor dedi ayda 1-2 defa karsilasiyoruz ama ben onunla karsilastigim gunden beri ayniyim birine mesaj atsam cevap gecikse yada ne bileyim arasam cevap vermeyip donmese yada o gun bi sıkıntısi varsa banada soguk davraniyorsa icimi kurtlar kemiriyor sanki tekrar ayni seyleri yasiyorum

Psikologa gitmeyi dusundum ama kucuk bir yerde yasiyoru. 2 psikolog var onlarlada hem ben tanisiyirum hem arkadaslarim aeabamda yok psikolog icin sehir disina cikma sansimda yok dogrusu napacagimi sasirdim

Adamin da dedigi gibi senle ilgili degil adam dengesiz sen niye bu kadar taktin anlamadim.Bi de 10 yil sonra mi karsilastin tekrar

Adamin da dedigi gibi senle ilgili degil adam dengesiz sen niye bu kadar taktin anlamadim.Bi de 10 yil sonra mi karsilastin tekrar

Suanda hassas bi yapim var ama o zamsnlar 2 kati daha hassastim hep farkinda olmadan kiracak birsey yaptim herhalde diye dusunuyordum

Evet isten sonra 10 yil sonra karsilastik ve hala hic tanimiyormus gibi davraniyor isten dolayi bile benlebkonusmak zorubda kalsa islerini baskalariyla hallediyor sanki eski iki sevgili yada dusman gibi

Bence birine bu kadar takmam normal değil yardım almalısın . Tanıdık psikoloğa git bşy olmaz onlar işinde profesyonel insanlar kimseye senin hakkında konuşmazlar merak etme.
Normal bi durum olmadiginin farkindayim ama acikcasi baskasina anlatma kaygisindan ziyade anlatamiyorum derdimi tanidiga kendimi ifade edemiyorum

Ama bu sekılde yaşayamazsın ki
Zaten cokta rahat yasadigim soylenemez bi lafi 50 kere dusunup soylemeler sonra karsindakini kirdim mi diye ozur dilemeler ardindanda once karsindakini rahatsiz etme sinra kendin rahatsiz olma

Simdi en azindan karsimdakine kirdim mi cs gibi sorular sorup bunaltmiyorum ozur ustune ozur tesekkur uatune tesekkur yok ama bu seferde bi vasima kendimi yeyip bitiriyorum

Zaten cokta rahat yasadigim soylenemez bi lafi 50 kere dusunup soylemeler sonra karsindakini kirdim mi diye ozur dilemeler ardindanda once karsindakini rahatsiz etme sinra kendin rahatsiz olma

Simdi en azindan karsimdakine kirdim mi cs gibi sorular sorup bunaltmiyorum ozur ustune ozur tesekkur uatune tesekkur yok ama bu seferde bi vasima kendimi yeyip bitiriyorum
Takıntı hastalığı var :( acil yardım al kanka

Allah korusun kanser olsanız ay burada 2 doktor var herkes duyar şimdi diyip tedavi olmayacak mısınız?
Rahatsızlık rahatsızlıktır eğer tanıdık olduğu için size faydası olmayacağını düşünüyorsanız o başka.Ama yine de yakındaki bi ile gidin otobüs falan vardır aracınız yoksa da .İhmal etmeyin inanın psikolojik rahatsızlıklar fiziki rahatsızlıklardan daha tehlikeli

Allah korusun kanser olsanız ay burada 2 doktor var herkes duyar şimdi diyip tedavi olmayacak mısınız?
Rahatsızlık rahatsızlıktır eğer tanıdık olduğu için size faydası olmayacağını düşünüyorsanız o başka.Ama yine de yakındaki bi ile gidin otobüs falan vardır aracınız yoksa da .İhmal etmeyin inanın psikolojik rahatsızlıklar fiziki rahatsızlıklardan daha tehlikeli
Durumumun normal olmadiginin idrakindeyim fakat tanidik birine anlatmanin cekincesinden ziyade kendimi anlatip ifade edemiyorum

Aslinda burada paylasmamin nedeni belki insanlarin birilerini sikintilarini takmamak icin bir formulu varsir kendi badima ne kadar deneyebilirim ne kadar yol alabilirim fikri

Acaba bu beyefendi sizden hoslaniyordu, bazen siz farkinda olmadan reddediyodunuz da ondan mi oyle gelgitli davraniyordu? Baksaniza hala tanimazliktan gelme, bi tavsan daga kusmus de dagin haberi olmamis haller... gerci siz bu konuyu sormamissiniz ama ben bu kisma takildim nedense. Diger konuda ben de cok hassasim malesef bazen durup dururken insanlarin ruh halinden kendimi sorumlu tutuyorum. Biraz bencil olmak lazim ama duygusal zekaniz yuksek olabilir yada empati yeteneginiz fazla gelismis. Her halukarda bosvermis bi insan olmak daha iyi. Cozum bulursaniz bana da haber edin...

Acaba bu beyefendi sizden hoslaniyordu, bazen siz farkinda olmadan reddediyodunuz da ondan mi oyle gelgitli davraniyordu? Baksaniza hala tanimazliktan gelme, bi tavsan daga kusmus de dagin haberi olmamis haller... gerci siz bu konuyu sormamissiniz ama ben bu kisma takildim nedense. Diger konuda ben de cok hassasim malesef bazen durup dururken insanlarin ruh halinden kendimi sorumlu tutuyorum. Biraz bencil olmak lazim ama duygusal zekaniz yuksek olabilir yada empati yeteneginiz fazla gelismis. Her halukarda bosvermis bi insan olmak daha iyi. Cozum bulursaniz bana da haber edin...
Bu ruh haliyle yeryuzundr bir ben varim zannediyordum uzulsem mi sevinsem mi bilemedim ama yalniz olmadigimi anladim:)

Beyefendi mevzusuna gelirsekte tamda ifade ettiginiz tavsan ve dag mevzusu

Dusunuyorumda kimle konusursam konusayim lafimi 3 dusunup bir soyleyem biriyim olaki bir patavatsizligim olmustur kac kere sordum hatta bilmeden farkinda olmadan kirici bir davranisim olduysa ozur dilerim bile dedim

Ama aradan gecmis 10 yil hala gorunce selam vermiyor bir merhabasi bile yok ne bir kolay gelsin ne baska birsey sanki hala o 10 yil once takindigi tavir ustunde

Bu ruh haliyle yeryuzundr bir ben varim zannediyordum uzulsem mi sevinsem mi bilemedim ama yalniz olmadigimi anladim:)

Beyefendi mevzusuna gelirsekte tamda ifade ettiginiz tavsan ve dag mevzusu

Dusunuyorumda kimle konusursam konusayim lafimi 3 dusunup bir soyleyem biriyim olaki bir patavatsizligim olmustur kac kere sordum hatta bilmeden farkinda olmadan kirici bir davranisim olduysa ozur dilerim bile dedim

Ama aradan gecmis 10 yil hala gorunce selam vermiyor bir merhabasi bile yok ne bir kolay gelsin ne baska birsey sanki hala o 10 yil once takindigi tavir ustunde
Berbat bi huy. O kadar iyi anliyorum ki. Boyle olunca gereksiz bi iyilik yapma da oluyor. Aman kimse kirilmasin diye gereksiz fedakarlik. Mutsuzlugunda hic payimiz olmasa da o sorumluluk hissi duzeltmeye calisma. Bi kitap onereyim muhakkak okuyun. Iyi hissetmek kitabin adi yazarini simdi hatirlamiyorum. Internetten indirdim ben eger kitabi bulamazsaniz. Orda bazi taktikler verilmis. Ben bazen sesli konusarak cozuyorum. Kendimi savunuyorum. Kitapta da benzer bir sey anlatilmis.

Berbat bi huy. O kadar iyi anliyorum ki. Boyle olunca gereksiz bi iyilik yapma da oluyor. Aman kimse kirilmasin diye gereksiz fedakarlik. Mutsuzlugunda hic payimiz olmasa da o sorumluluk hissi duzeltmeye calisma. Bi kitap onereyim muhakkak okuyun. Iyi hissetmek kitabin adi yazarini simdi hatirlamiyorum. Internetten indirdim ben eger kitabi bulamazsaniz. Orda bazi taktikler verilmis. Ben bazen sesli konusarak cozuyorum. Kendimi savunuyorum. Kitapta da benzer bir sey anlatilmis.
Sahiden bu kadar iyi anlasildigim olmamisti bakiyorum insanlari mutlu etmek icin kendimden huzurundan o kadar cok feragat etmeme ragmen gecen bir arkadasim kendisine zaman ayirmadigimdan sikayet etti ve kırıldigini ifade etti halbuki sirf onun icin cok sıkintılı zamanlarinda yaninda oldum yada evde olmam gereken saatlerde yaninda oldum herseye ragmen bu sadece kucuk bir ornek

Dediginiz gibi gereksiz iyilikte bulunma vs bildiginiz bir sürü sey

Bu arada oneriniz icin tesekkur ederim dikkate alacagim

Sahiden bu kadar iyi anlasildigim olmamisti bakiyorum insanlari mutlu etmek icin kendimden huzurundan o kadar cok feragat etmeme ragmen gecen bir arkadasim kendisine zaman ayirmadigimdan sikayet etti ve kırıldigini ifade etti halbuki sirf onun icin cok sıkintılı zamanlarinda yaninda oldum yada evde olmam gereken saatlerde yaninda oldum herseye ragmen bu sadece kucuk bir ornek

Dediginiz gibi gereksiz iyilikte bulunma vs bildiginiz bir sürü sey

Bu arada oneriniz icin tesekkur ederim dikkate alacagim
Aynı seyleri hissediyoruz hemen hemen o yüzden iyi anladım sanırım. Insanlara ılıslkılere cok fazla anlam yukluyoruz. Mesala 10 yıl oncekı dengesız bı adamın davranısları hala sızı rahatsız edıyor. Bende oyleyım 2.kere yanlışlıkla aransam yine acarım o numaraya yanlış demek icin. :) defalarca silmeye karar verdıgım arkadasım arayınca yıne acarım gibi. Bir de niyet okuyuculugu var. Mesala dün bi arkadasımla butun gun bırşıkteydık. Ayrılırken eve cagırmamı bekledi gibi geldi. Ev de müsait degildi. Geldim direk yazdım yarın beklerim diye. Halbuki kadıncagızın aklından bile gecmemis olabilir ama oyle hıssedınce dayanamadım işte. Neyse velhasılkelam baskaları ıcın avantaj bızım ıcın dezavantaj bı ozellık. Acılen degısırız umarım. :)))

Back
X