Bundan tam 10 yıl önce ünversiteden yeni mezun olmuş evli çalışmak zorunda yeterince iş deneyimi olmayan bir bayandım.İyi yerler beni beğenip işe almadı bende ufak tefek atölye tarzı yerlere başvurdum.5-6 kere iş değiştirmek zorunda kaldım ya paramı vermiyorlardı yada insan gibi muamele yapmıyorlardı.En son girdiğim iş 15 erkek çalışıyordu tek bayan bendim orda benden yaşça büyük bir abi bana iş konusunda yardımcı oldu.Ben ona hep abi derdim oda elinden geldiğince bana iş öğretirdi.Sonra bu iş yerinin bana göre olmadığını bu kadar adamın arasında çalışmamam gerektiğini bana kız arkadaşlarının çalıştığı bi mağazata iş ayarlayabileceğini söyledi bende sazan gibi atladım tabi çünkü çalışmak zorundaydım.Tekrardan o dediği mağazada satış danışmanı olarak işe başladım .Ama bu adam sanki bana bağ bağışlamış gibi tüm tavırları değişti önce kendisine abi dememden rahatsız oldu sonra saçma saçma imalar , sürekli beni ayağına çağırmalar bir gittim iki gittim işimide kaybetmek istemiyorum bu arada .Sonra baktım işin boyutu değişiyor adam benden faydalanmak istiyor.Orda bi hata yaptım ve tavrımı net koyamadım anlamamazlıktan geldim.Ama sonra baktım saçma saçma mesjlar aramalar falan , tasımı tarağımı topladım o ortamdan derhal uzaklaştım iştende ayrıldım.Numaramı falan değiştirdim kimse bana ulaşamasın diye.Bu durum bende çok ciddi bir yara açtı insnlara olan güvenini sarstı eşimlede paylaşamadım nasıl bir tepki vereceğinden emin olamadığım için.Kendimedr kızdım bu kadar pasif davrandığımdan dolayı.O dönem psikolojik destek aldım düzeldiğimi sanıyordum ama 10 senenin sonunda bütün bu psikolojik sorunlarım tekrardan hortladı bişey budurumu tetikledi geçen ay tekrardan psikiyatır a gittim kaygı bozukluğu teşhisi koydu.İlaçlara başladık.İnsanlardan özelliklede erkeklerden çok korkuyorum.Sizce eşinle bu konuyu konuşmalımıyım yoksa 10 sene geçmiş üstüne hiç açmamalımıyım.Şuan 40 yaşındayım ve geriye dönüp baktığımda benimde hatalarım var ben o tarz ortamlarda hiç bulunmamaşı o tarz insanlarla hiç arkadaşlık etmemeliydim.İşi batsın iş için tüm psikolojim altüst oldu.Bana bi akıl verirmisiniz