- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
Selam Kızlar, iyi akşamlar..
Bu defa konum kendimle alakalı değil.
Bugün çok etkilendiğim bir olay duydum..
Çok ama çok yakın bir akrabam, nasıl yazacağımı da bilmiyorum ..
Kendisi abdestli namazlı, abdestsiz ayağını yere basmayan biri, ve İnanın mesela kendisiyle ikili diyalog kuran bir bayanın gözüne bile bakmayan gözünü kaçıran biri...
Ben kendisiyle konuşurken bana bakmadan konuşurdu..
Ve asıl mesele.. bu kişi esnaf ve yanına yemekçi olarak aldığı kendinden yaşça küçük biriyle bir şeyler yaşamış.. kamera bağlantısından yemekçi kişiyi öptüğünü felan görmüş eşi...
Çok ama çok üzüldüm..
Eşi çok sevdiğim biri..
Ve hem suçlu hem güçlü bu durumun sorumlusu olarak eşine suç buluyor.. (senden hoşlanmıyorum vs. Kendine çeki düzen ver vs.)..
Ve hala eşi kendisinin yanında çünkü çocukları var, daha fazla detay vermek isterdim ama malum..
Çok etkilendim bu konudan, ağlayarak anlatmış eşi bu durumları..
Benim asıl sorum ise , abdestli namazlı, yabancı bir kadının gözünün içine bakmadan konuşan .. nasılsın diye sorulduğunda Elhamdülillah kelimesi ağzından düşmeyen bir insan bunu yapıyorsa nasıl birine güvenilir?
Allah ım emirlerini, sevabı günahı bilen biri yapıyorsa..
Benim eşim de abdestli namazlı,şimdiye kadar öyle bir vukuatını görmediğim biri .. ama ben bu olayı kendim yaşamış gibi etkilendim, Allah ım korusun..
Fikirlerinize ihtiyacım var, ciddi anlamda kötü hissediyorum kendimi..
Bütün erkekler mi böyle ??
Bu defa konum kendimle alakalı değil.
Bugün çok etkilendiğim bir olay duydum..
Çok ama çok yakın bir akrabam, nasıl yazacağımı da bilmiyorum ..
Kendisi abdestli namazlı, abdestsiz ayağını yere basmayan biri, ve İnanın mesela kendisiyle ikili diyalog kuran bir bayanın gözüne bile bakmayan gözünü kaçıran biri...
Ben kendisiyle konuşurken bana bakmadan konuşurdu..
Ve asıl mesele.. bu kişi esnaf ve yanına yemekçi olarak aldığı kendinden yaşça küçük biriyle bir şeyler yaşamış.. kamera bağlantısından yemekçi kişiyi öptüğünü felan görmüş eşi...
Çok ama çok üzüldüm..
Eşi çok sevdiğim biri..
Ve hem suçlu hem güçlü bu durumun sorumlusu olarak eşine suç buluyor.. (senden hoşlanmıyorum vs. Kendine çeki düzen ver vs.)..
Ve hala eşi kendisinin yanında çünkü çocukları var, daha fazla detay vermek isterdim ama malum..
Çok etkilendim bu konudan, ağlayarak anlatmış eşi bu durumları..
Benim asıl sorum ise , abdestli namazlı, yabancı bir kadının gözünün içine bakmadan konuşan .. nasılsın diye sorulduğunda Elhamdülillah kelimesi ağzından düşmeyen bir insan bunu yapıyorsa nasıl birine güvenilir?
Allah ım emirlerini, sevabı günahı bilen biri yapıyorsa..
Benim eşim de abdestli namazlı,şimdiye kadar öyle bir vukuatını görmediğim biri .. ama ben bu olayı kendim yaşamış gibi etkilendim, Allah ım korusun..
Fikirlerinize ihtiyacım var, ciddi anlamda kötü hissediyorum kendimi..
Bütün erkekler mi böyle ??