• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık evli, eşini aldatmış :(

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Selam Kızlar, iyi akşamlar..
Bu defa konum kendimle alakalı değil.
Bugün çok etkilendiğim bir olay duydum..
Çok ama çok yakın bir akrabam, nasıl yazacağımı da bilmiyorum ..
Kendisi abdestli namazlı, abdestsiz ayağını yere basmayan biri, ve İnanın mesela kendisiyle ikili diyalog kuran bir bayanın gözüne bile bakmayan gözünü kaçıran biri...
Ben kendisiyle konuşurken bana bakmadan konuşurdu..

Ve asıl mesele.. bu kişi esnaf ve yanına yemekçi olarak aldığı kendinden yaşça küçük biriyle bir şeyler yaşamış.. kamera bağlantısından yemekçi kişiyi öptüğünü felan görmüş eşi...
Çok ama çok üzüldüm..
Eşi çok sevdiğim biri..
Ve hem suçlu hem güçlü bu durumun sorumlusu olarak eşine suç buluyor.. (senden hoşlanmıyorum vs. Kendine çeki düzen ver vs.)..
Ve hala eşi kendisinin yanında çünkü çocukları var, daha fazla detay vermek isterdim ama malum..

Çok etkilendim bu konudan, ağlayarak anlatmış eşi bu durumları..
Benim asıl sorum ise , abdestli namazlı, yabancı bir kadının gözünün içine bakmadan konuşan .. nasılsın diye sorulduğunda Elhamdülillah kelimesi ağzından düşmeyen bir insan bunu yapıyorsa nasıl birine güvenilir?
Allah ım emirlerini, sevabı günahı bilen biri yapıyorsa..

Benim eşim de abdestli namazlı,şimdiye kadar öyle bir vukuatını görmediğim biri .. ama ben bu olayı kendim yaşamış gibi etkilendim, Allah ım korusun..
Fikirlerinize ihtiyacım var, ciddi anlamda kötü hissediyorum kendimi..
Bütün erkekler mi böyle ??

Bütün erkekler böyle değil. Bunu abdest namazla da ilgisi yok. Bizim de vardı böyle bir akraba. Evli olan bir kadınla kaçmıştı.

Bir psikolog ad vermeden bir olay anlatmisti bir gazeteye okumustum.

Inanan birisiymis zenginmis ama o isler ayri bu isler ayri demis psikolaga ve gulmus bunlari soylerken.

Bu isler karisik herkesin ahlak anlayisi inanci kendine gore degisiyor gercekten, birey olarak herkesin algisi cok farkli...

Kendisi abdestli namazlı, abdestsiz ayağını yere basmayan biri, ve İnanın mesela kendisiyle ikili diyalog kuran bir bayanın gözüne bile bakmayan gözünü kaçıran biri...

Ve asıl mesele.. bu kişi esnaf ve yanına yemekçi olarak aldığı kendinden yaşça küçük biriyle bir şeyler yaşamış.. kamera bağlantısından yemekçi kişiyi öptüğünü felan görmüş eşi...
Çok ama çok üzüldüm..
Eşi çok sevdiğim biri..
Ve hem suçlu hem güçlü bu durumun sorumlusu olarak eşine suç buluyor.. (senden hoşlanmıyorum vs. Kendine çeki düzen ver vs.)..
Ve hala eşi kendisinin yanında çünkü çocukları var, daha fazla detay vermek isterdim ama malum..

Benim asıl sorum ise , abdestli namazlı, yabancı bir kadının gözünün içine bakmadan konuşan .. nasılsın diye sorulduğunda Elhamdülillah kelimesi ağzından düşmeyen bir insan bunu yapıyorsa nasıl birine güvenilir?

Benim eşim de abdestli namazlı,şimdiye kadar öyle bir vukuatını görmediğim biri .. ama ben bu olayı kendim yaşamış gibi etkilendim, Allah ım korusun..
Bir başkasına küfür mü edelim.
Abdesti namazı da karıştırmayın artık hiçbir olaya, gına geldi sürekli onun değer olarak alınmasından.
İnsan adi ise namaz kılarken de adidir, ayrıca camiye herkes namaz kılmaya gitmez diye bir söz bile mevcut.
Herkes yapar mı yapmaz mı bilmeyiz, yapanın cezasını veren verir.
Arkadaşınıza mı üzüldünüz yoksa benimki de yapar mı diye mi soruyorsanız her ne ise, konu baştan sona amacına hizmet etmiyor.

Çok ama çok üzüldüm..
Eşi çok sevdiğim biri..

Yarım yamalak bir kulluk var birde hakkini vererek yapilan bir kulluk var kimsenin ibadetini sorgulama hakkim yok ama namazini kılıp disi sinege sarkanlarda var dini diyaneti karistirmamak en dogrusu

Hanımlar,
bir konu açarken verdiğiniz detaylar bazen bir başkasının hassas noktası olabilir.
Belki niyet iyidir ama sitede üstüne basa basa abdestli-abdestsiz, x mezhepten, x inançtan diye yazmayın rica ediyorum, hem konu dine kayıyor hem de aldatma gibi konuların insanların inancıyla alakası yok, karakter meselesi.

Back
X