10 yıllık evlilik her gün şiddet dayak hakaret?

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Kuzenim 10 yıldır evli.kirsal bir yerde evlenip küçük şehrin merkezine taşındı .1 tane kızı var.alkol şiddet dayak ilk günden bu güne kadar burnunumu kırmadı eve kadın mi getirmedi.kac kere ailesine gitti geri döndü.en son 10 gün önce kocası alkollü geliyor eve dövüyor dövüyor kizin babasını arıyor öldürdüm gel cesedini al diye köyde ailesi 4 saat yollar kapalı babası arıyor akrabaları kadını bodruma sürüklüyor.kizida ağzından gelen kanları siliyormuş.babasi geldimi cocuk elinde peçete bekliyormuş nese babası geldi aldı.bu sefer kızımı kendim öldürürüm geri göndermem diyor ağlıyor.ama sorun suki kuzenimin ruh sağlığı yok.bu mesajı atmış grup var bizim .
[09/02 10:02] Ganima Ablm: 10 sene evli kaldım kendimle ilgili hazır cozduklerimide unuttum
[09/02 10:02] Ganima Ablm: Beni bana siz bulun
[09/02 10:03] Ganima Ablm: Yani kendimi cozmeme yardımcı olun
Ne yazca mi bilemedim bi yardımcı olurmusunuz tel yazıyorum ıns iyi anlatmışımdır

Tam anlayamadım, cümleleri düzgün kurup noktalamalara biraz dikkat etseydin keşke.
Anladıgım kadarıyla şiddet var, kadının ruh sağlığı iyi değil. Çözümümü söyleyeyim boşanıp psikiyatriden yardım almak.

kızımımı öldürürüm diyor?bence acilen bir psikiyatri ye götürün kadını çocukda çok güvende değil bu durumda

Psikolojisi fena bozulmuş tedavi olmalı , yardımcı olun, destek alması lazım. Yazmış zaten kendimi çözmeme yardımcı olun diye. Babasının evinde şuan sanırım umarım boşanacaktır!

Asiri dayak beyin noronlarini iflas ettirmis kadinin

Buradan size cikacak tek yanit bi uzmana goturmeniz olur

Tabiki de boşanacak, başka hiçbir yolu yok. Kuzeninizin babasının da söylediği söz hoşuma gitmedi, kızımı gerekirse ben öldürürüm ama oraya göndermem ne demek! İlla biri öldürecek mi bu kadını? Ne biçim bir laf! Gerekirse ölürüm göndermem diyeceği yerde...

Bu nasıl bir canilik ya? Ne kırsalı? Ayı bile yavrusunu koruyor. İnsanlığımdan utandım

Ne gibi bir yardım bekliyorsunuz. Kadını ağzından kan gelene kadar dövmüş. Kızımı öldürürüm diyor. Psikiyatriden önce polise gidilmeli.

Kuzenimi öldürüyorum demis ayrıca köyde sadece sağlık ocağı var nerde bulacak psikiyatristi

Kuzenimi öldürüyorum demis ayrıca köyde sadece sağlık ocağı var nerde bulacak psikiyatristi
Köyden şehire gidemiyorlar mı sağlık bu sonuçta, çare olacak birşey var mı psikiyatriden başka kadın zor durumda?

Bunu kadının babası söylüyor diye anladım ben. Ama bu da normal değil ölürüm de göndermem demek istiyor herhalde.

Aynen bende öyle anladım.
Okurken kızın yaşadıklarını hayal ettim tam bir felaket umarım en kısa zamanda boşanır ve kurtulur pislik adamdan psikiyatri tedavisi şart ama yoksa kendisini kolay kolay toparlayamaz. Sizde yanında olun hep destek olun

[09/02 10:02] Ganima Ablm: 10 sene evli kaldım kendimle ilgili hazır cozduklerimide unuttum
[09/02 10:02] Ganima Ablm: Beni bana siz bulun
[09/02 10:03] Ganima Ablm: Yani kendimi cozmeme yardımcı olun
Ne yazca mi bilemedim bi yardımcı olurmusunuz tel yazıyorum ıns iyi anlatmışımdır

-10 senelik evliliğimde bildiğim ne varsa unuttum
-Beni bana siz anlatın
-Yani ne yapmam lazım, yol gösterin ben çözemiyorum
düşünemiyorum artık

demek istiyor..

Motive etmeye çalışın.. Hazır babası da bu defa göndermem
demişken
kesinlikle dönmemesi gerektiğini
Bu şekilde kızının da ruhunda derin yaralar açtığından bahsedin.
Kendi döner gibi olacaksa belki kızı için
bu kez kararlı olma cesareti gösterebilir.

Ne psikiyatristi allah aşkına bu zamana kadar hiç mi kimse yoktu yardım edecek? Nasıl yaşadınız böyle nasıl rahat uyudunuz? Insan insana böyle bir şey yapar mı hayret ettim

Üniversite hastanelerinde yatılı olarak tedavi görebilir. Bakın bunu kolay kolay söylemem. DERHAL BOŞANMASI LAZIM! Yıllardır bu zulme şahit akrabaları olarak kadına destek olun gidip bu adam müsveddesi hakkında suç duyurusunda bulunsun. Kusura bakma ama bu kadının babası da adam değilmiş. Yazıklar olsun!

Köyde anesi nin evinin altında oturacak babası da 2 inek alacakmış sütünü satsa harçlığı olur demiş buza si olur ilerde satar demiş kira yok elektrik suyunuda babam ben her ay öderim diyor da bu böyle olurmu bana mantıklı gelmiyo şehirde yyaşasa kocası bulur diyorlar valla beynim durdu

Madem babası arkasında , bosansin işte. O pislikten bosandiktan sonra zaten bir süre sonra normale döner kadıncağız.
Allah cezasını versin böyle erkeklerin.

Back
X