- 16 Ağustos 2013
- 1.306
- 389
- 163
Selam kader arkadaslarim 
Dogumdan 1 yil gecti ve hayatimda almadigim kadar kilo aldim gecen pazartesi sabahı tartida 101.9 u gorunce kalbim paramparca oldu. Acıyı tahmin edebiliyorsunuzdur.
O yuzden hemen o an diyete baslamaliyim dedim ve hemen kendime bir kilo hedefi koyup planladım
yaza kadar umarim tum kilolari verip hedefime ulasabilirim 
Bu sabah tartıldım 100.5 ciktim darisi daha daha fazlasina ins
Sabahlari çoğunlukla kirmizi meyveli nesfit
Ara ogun sade turk kahvesi ve sade maden suyu
Ogle yemegi evde ne varsa
Ara ogun yok
Aksam evde ne yapılırsa
Ekmek yemiyorum dun kepekli galeta aldim onun disinda bugun hibiskus cayina basladim yesil cay alana kadar idare etsin bakalim
Eger rituele oturtabilirsem hergun oglumla yuruyus yapmayi planliyorum simdilik bu kadar
Bana katilmak isteyen varsa birlikten guc dogar diyip uzun soluklu seruvenimizi olusyurabiliriz

Dogumdan 1 yil gecti ve hayatimda almadigim kadar kilo aldim gecen pazartesi sabahı tartida 101.9 u gorunce kalbim paramparca oldu. Acıyı tahmin edebiliyorsunuzdur.

Bu sabah tartıldım 100.5 ciktim darisi daha daha fazlasina ins

Sabahlari çoğunlukla kirmizi meyveli nesfit
Ara ogun sade turk kahvesi ve sade maden suyu
Ogle yemegi evde ne varsa
Ara ogun yok
Aksam evde ne yapılırsa
Ekmek yemiyorum dun kepekli galeta aldim onun disinda bugun hibiskus cayina basladim yesil cay alana kadar idare etsin bakalim
Eger rituele oturtabilirsem hergun oglumla yuruyus yapmayi planliyorum simdilik bu kadar
Bana katilmak isteyen varsa birlikten guc dogar diyip uzun soluklu seruvenimizi olusyurabiliriz