100 kilo ve uzeri birlikte zayıflaysak mi 😉

aylisce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
1.306
389
163
Selam kader arkadaslarim 🤗
Dogumdan 1 yil gecti ve hayatimda almadigim kadar kilo aldim gecen pazartesi sabahı tartida 101.9 u gorunce kalbim paramparca oldu. Acıyı tahmin edebiliyorsunuzdur.😢 O yuzden hemen o an diyete baslamaliyim dedim ve hemen kendime bir kilo hedefi koyup planladım💪 yaza kadar umarim tum kilolari verip hedefime ulasabilirim 🙏
Bu sabah tartıldım 100.5 ciktim darisi daha daha fazlasina ins 🙏
Sabahlari çoğunlukla kirmizi meyveli nesfit
Ara ogun sade turk kahvesi ve sade maden suyu
Ogle yemegi evde ne varsa
Ara ogun yok
Aksam evde ne yapılırsa
Ekmek yemiyorum dun kepekli galeta aldim onun disinda bugun hibiskus cayina basladim yesil cay alana kadar idare etsin bakalim
Eger rituele oturtabilirsem hergun oglumla yuruyus yapmayi planliyorum simdilik bu kadar
Bana katilmak isteyen varsa birlikten guc dogar diyip uzun soluklu seruvenimizi olusyurabiliriz 💪💛

Sabah kahvaltisinda malesef cok saglikli beslenemedim bir yumurta beyazi ve yarım paket gong yedim hibiskus cayi ile birlikte.
Ara öğünde şekerli turk kahvesi
Bugun ogle yemeğinde ilk defa herbalife shake vanilyali denedim gunde bir ogun yerine kullanıcam cunku bazen yemek hazirlayamıyorum ac kalmak istemem bir sonraki ogune gozum dönmesin bakalim sansimizi deniycez 🍂
Aksam yemegindede evde olan yemegi kepekli galeta ile yedim
Aksam çayının yanina da 1 adet ceviz yedim 🖤

abah tartıldım 100.5 ciktim darisi daha daha fazlasina ins 🙏
Sabahlari çoğunlukla kirmizi meyveli nesfit
Ara ogun sade turk kahvesi ve sade maden suyu
Ayni kilodayiz. ben de yaza kadar bir sekilde kilo vermek istiyorum. birbirimize yoldaslik edebiliriz.
Kac kiloyu hedefliyorsun?

Ayni kilodayiz. ben de yaza kadar bir sekilde kilo vermek istiyorum. birbirimize yoldaslik edebiliriz.
Kac kiloyu hedefliyorsun?
Merhaba 🙋🏼‍♀️ cok sevinirim canim 💚 aslinda yaza kadar en kotu ihtimal 70 olmus olmak istiyorum umarim basarabilirim ya sen?

Merhaba 🙋🏼‍♀️ cok sevinirim canim 💚 aslinda yaza kadar en kotu ihtimal 70 olmus olmak istiyorum umarim basarabilirim ya sen?
ilk asamada 80e dusmek istiyorum ilkbahara kadar. sonra yavas yavas 65- 70 olmayi planliyorum. bakalim motivasyonum ve iradem nereye kadar yeterse artik :D

kilomu yazmak istemiyorum fakat bende katilmak isterim isveç diyeti uyguluyorum şuan bugun basladim 2 aydir diyetteyim zaten giden -8 kg vermem gerekn bi 10 kg var 14 gunluk bir isvec diyetine başladım 14 gunde -13 kg verdiren bi diyetmis denemek istedin sonucumu yazarim eger istersenz🎀

Back
X